Де у Луцьку вигідно замовити доставку їжі*

0
2
Де у Луцьку вигідно замовити доставку їжі*
Броварня "Карабас Барабас" працює й на доставку. Відтепер улюблені страви з меню та крафтове пиво можна замовити у будь-який куточок міста.

Часто не хочеться витрачати час на приготування став, або гості прийшли без попередження, чи аврал на роботі змушує затриматися. Тож в таких ситуаціях чудовим рішенням буде замовити доставку готових страв.

Броварню "Карабас Барабас" у Луцьку знають за авторським пивом, яке варять за унікальними рецептами. Однак багато людей обожнює й страви, які подають у закладі. Адже в меню зібрано оригінальні снеки до пива, улюблені смаколики української та європейської кухні.

Скористатися послугою доставки улюблених страв та напоїв дуже просто: варто обрати їх з меню та зателефонувати у броварню. Тут діє система лояльності та спеціальні пропозиції. При замовленні на суму від 100 гривень доставка безкоштовна. Окрім того, є й приємні бонуси. Скажімо, якщо обрати три піци, то літр пива йтиме у подарунок.Літр найсмачнішого напою власного виробництва броварня дарує за замовлення на суму від 350 гривень.

Меню можна переглянути на сайті Скористатися сервісом доставки потрібно за номером телефони: 066 600 400 2.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні