Листоношам та керівникам сільських відділень пошти збільшать зарплати

0
1
Листоношам та керівникам сільських відділень пошти збільшать зарплати
Укрпошта збільшить посадові оклади листоношам та начальникам сільських відділень. Підвищення посадових окладів листоношам та начальникам сільських відділень відбудеться у два етапи – з 1 квітня та 1 липня.

Про це повідомила прес-служба "Укрпошти".

Збільшення окладів з 1 квітня – на 6% та з 1 липня на 6% відбудеться для листонош та начальників сільських поштових відділень, які мають посадовий оклад менше за мінімальну зарплату з розрахунку на повну зайнятість.

Як пояснив міністр інфраструктури України Володимир Омелян, це відбудеться за рахунок поліпшення фінансових показників компанії та завдяки отриманню додаткового фінансування на покриття збитків із доставки пенсій, відповідно до постанови КМУ та за ініциативою Президента України.

За його словами, для понад 37 тисяч співробітників Укрпошти буде збільшено оплату праці. Загалом збільшені посадові оклади отримають близько 29 тисяч листонош і майже 8,5 тис. начальників сільських поштових відділень.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні