--> Вихованці Камінь-Каширського училища стажувалися в Естонії | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Вихованці Камінь-Каширського училища стажувалися в Естонії

0
14
Вихованці Камінь-Каширського училища стажувалися в Естонії
Протягом тижня, з 3 по 10 березня, учні Камінь-Каширського ВПУ вдосконалювали свої знання в Естонії.

Про це повідомляють на сайті Камінь-Каширського ВПУ.

Протягом семи днів вони опановували сучасні прийоми та методики зварювальних технологій: від найпростіших вправ до складних операцій. Кращі учні Камінь-Каширського ВПУ (Романюк Сергій, Решетовський Сергій, Нікітчук Дмитро, Кубара Андрій, Ковч Андрій, Деркач Рувим) удосконалили свої практичні вміння та отримали сертифікати європейського зразка про оволодіння сучасними зварювальними технологіями.

Впродовж перебування в Центрі професійної освіти Валгамаа вихованці училища ознайомилися з особливостями навчального процесу та організації дозвілля естонських колег. Трудові будні наших учнів супроводжувалися активним відпочинком: спортивними змаганнями, цікавими зустрічами, захоплюючими екскурсіями, пізнавальними заходами.

За підсумками поїздки вихованці покращили свої професійні навички, освоїли поняття «європейські цінностті», удосконалили володіння англійською мовою та наблизили заклад до європейського рівня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні