У місті на Волині привітали добровольців. ФОТО

0
-7
У місті на Волині привітали добровольців. ФОТО
У Ковелі відзначили добровольців.

Про це повідомляють на сайті Ковельської міської ради.

14 березня відзначають День українського добровольця.

Засідання виконкому розпочалось зі слів вдячності людям, які свідомо, за покликом власного серця стали на захист Батьківщини.

За мужність і патріотизм, відданість українській нації, особистий внесок у відстоювання миру, захист незалежності, суверенітету та територіальної цілісності рідної країни Подяки міського голови та матеріальну допомогу отримали Леонід Хвещук, Віталій Тимофєєв, Ігор Рожко, Валерій Гонта, Анатолій Ковальчук, Василь Козуля, Олександр Ройзін, Михайло Оніжук та Ігор Слайко.

Великою мірою саме завдяки добровольцям було призупинено ворога. Багато наших земляків не повернулись додому, вони віддали життя за Україну На знак пам’яті про них Олег Кіндер оголосив хвилину мовчання.

«Ваша мужність та незламний дух здатні пoдoлати будь-які перешкoди. У пам’яті назавжди збережуться подвиги нинішніх воїнів-захисників, а також ваша безмежна відданість справі, любов до рідної землі та звитяга», - наголосив Олег Олексійович.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні