На Театральний майдан вийшли з протестами до Порошенка. ФОТО

8
6
На Театральний майдан вийшли з протестами до Порошенка. ФОТО
Молоді люди розгорнули на Театральному майдані в Луцьку плакати з антипіаром і провокативними зверненнями до Президента України Петра Порошенка.

Про це повідомляє власкор інтернет-видання "Волинь24".

Нагадаємо, у четвер, 14 березня, Петро Порошенко мав відвідати обласний центр Волині. Візит Президента зумовлений проведенням у Луцьку другого етапу «VI Всеукраїнського з’їзду товариства лісівників України».

Цього ж дня, на сторінці Порошенка у "Твітері" з'явився допис про те, що він летить на фронт, аби привітати добровольців. Чи приїде Президент України на Волинь – поки невідомо, однак центр Луцька досі окупований поліцією, Нацгвардією та лісовою охороною.

Також на Театральному майдані зібралися невідомі молоді люди, які розгорнули плакати з провокативними зверненнями до Порошенка.

До слова, коли молодиків намагались сфотографувати – вони приховували свої обличчя.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Хохляцьке" бидло знову при ділі.Швейцарський феодал надіслав інстукції.У вас в голові навіть не полова,а тирса,яка дуже добре горить.Беня всім гарантує напхати ваші "советські"кендюхи дешевою кровбасою.Боже,спаси УКРАЇНУ!від цих клоунів.
Відповісти
Клоуни, блд...
Відповісти
клоуни Коломойського-Путіна.
Відповісти
Цей протест організував палиця ,колега Коломойського .За участь обіцяли 600 гр.
Відповісти
За 600гр.як повії ,обличчя ховають ,стидоба!
Відповісти
Це все заказуха партії і я думаю всі знають чи можливо здогадуються якої саме. Ось як продаються люди, за "грош" буде тримати і лайно в руках. І мені цікаво чи є там хоча б один хто пройшов Дебальцеве???
Відповісти
))))) а ваш Шевченко скільки бере за 100 грам квашеного помідора??? нагадати вам юкропчики?
Відповісти
Люмпени
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні