Лучанку вразила гра волинської мисткині у моновиставі

0
5
Лучанку вразила гра волинської мисткині у моновиставі
Лучанка поділилася враженнями від перегляду моно-вистави за Шевченківсьеим твором «Марія» у Волинському облмуздрамтеатрі.

Захоплення виконанням ролей і постановкою Ніна Ляшецька висловила у "Фейсбуці".

"Хочу поділитися враженнями від надзвичайної події у мистецькому житті міста, Волині, а, можливо, і України. 10 березня у Волинському академічному театрі ляльок я слухала філософську поему Тараса Шевченка – моно-виставу «Марію» у виконанні високообдарованої, самовідданої мисткині, красивої і світлої людини Світлани Кресак.

Для мене це дуже складний Шевченків твір. Віталій Герасимлюк – режисер моно-вистави, зробив чудову (якщо так можна сказати про сценічне вирішення твору) постановку", – зазначила Ніна Ляшецька.

Лучанка також розповіла, що її вразив вокальний гурт «Тіверіада»:

"Таке звучання Шевченкових віршів, покладених на музику і духовних творів ніколи ще не чула. Кожен звук, кожнісіньке слово… до трепету. А Ваші пісні… Браво!", – не стримує емоцій жінка.

За її словами у театрі було багато людей, які люблять і шанують працю Світлани Кресак.

"Ви талановита актриса, співачка, тішуся нашим знайомством, і що мені випала можливість разом з Вами бути на сцені…", – висловила захоплення Ніна Ляшецька і поділилась світлинами з вистави.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні