Бойовики обстріляли школу на Донбасі

0
3
Бойовики обстріляли школу на Донбасі
Бойовики обстріляли школу у населеному пункті Золоте-5 на непідконтрольній Україні частині Донбасу.

Характерні пробоїни на будівлі навчального закладу свідчать про те, що вогонь вівся із стрілецької зброї. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил із посиланням на дані звіту СММ ОБСЄ.

"Команда СММ бачила пробоїни у віконних рамах із західного боку школи на вулиці Миру. Патруль ОБСЄ поінформував про те, що одна з пробоїн була на першому поверсі будівлі, дві – на другому та ще одна – на третьому. За оцінкою Місії, пошкодження в школі, яку щодня відвідують діти, виникли нещодавно та були спричинені вогнем зі стрілецької зброї. Директорка навчального закладу повідомила СММ, що будівлю школи було обстріляно вночі 11 березня", - йдеться в повідомленні.

У відомстві наголосили, що причетність до обстрілу підрозділів Збройних Сил України виключається, оскільки характеристика форми рельєфу даної місцевості на напрямку, вказаному у звіті, складає закритий профіль, та виключає будь-яку можливість ураження школи із застосуванням стрілецької зброї. Окрім того, відстань від найближчих позицій Об'єднаних сил до пошкодженої школи складає понад 4,4 км – вона просто є недосяжною для куль.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні