«Її кров на ваших руках», – бабуся вбитої волинянки Каті Литкіної до обвинувачених

1
7
«Її кров на ваших руках», – бабуся вбитої волинянки Каті Литкіної до обвинувачених
1 березня у Ковельському міськрайонному суді під час перерви у слуханнях справи про вбивство неповнолітньої мешканки Нововолинська Катерини Литкіної бабуся вбитої звернулася до обвинувачених у злочині.

Нагадаємо, 1 березня у Ковельському міськрайонному суді покази у справі вбивства неповнолітньої Катерини Литкіної надала мама вбитої Вікторія Литкіна.

Про це повідомляє "Буг".

Ольга Литкіна не стримувала емоцій в залі суду. Жінка підійшла до камери обвинувачуваних з портретом Каті і звернулася до кожного з хлопців окремо, закликаючи їх покаятися у скоєному.

“Якщо вам вдасться уникнути суду людського, то Суду Божого вам не уникнути.

ЇЇ кров на ваших руках. Ви зробили смертний гріх, покайтеся!

Ви ні разу не сказали батькам Каті, що шкодуєте за те, що вчинили”, – звернулася вона до обвинувачуваних.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
При всьому співчутті до близьких загиблої, у мене складається враження, що просто призначили винних. Ну не вірю я що за 2,5 роки не можна довести вбивство, яке вчинили два неповнолітніх. Складається враження,що або взяли не тих, а тепер відпустити ніяк, або ті підсудні - якісь супер-пупер розумні Джеймси Бонди.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні