У Ковелі планують реконструювати парк

0
2
 У Ковелі планують реконструювати парк
У Ковелі планують реконструювати міський парк культури і відпочинку.

Про це повідомляє прес-служба Ковельської міськради.

Відділ містобудування та архітектури спільно з проектним підприємством «Ковелькомунпроект» напрацювали концепцію подальших змін.

Як розповіла головний архітектор Людмила Мурай, у подальшому у Ковелі планується створення багатофункціонального парку, в якому будуть облаштовані зони відпочинку для різновікових груп.

Особлива увага буде приділена дітям. На них чекає містечко з атракціонами та майданчиками, а також відкриття дитячого кафе. Для молоді облаштують зони тихого та активного відпочинку.

Любителям спорту підготують місця для настільних ігор.

Старі хворі дерева видалять, а на їх місці з’являться нові насадження різної ярусності. Планується повна реконструкція існуючих алей та їх мощення, встановлення сучасного освітлення.

Зі сторони вулиць Косачів та Незалежності облаштують додаткові місця для паркування автомобілів відвідувачів парку.

За фонтаном у планах місце для головної ялинки міста. Також запропонували провести демонтаж декоративної стіни з боку Палацу учнівської молоді та ремонт фасаду будівлі з вмонтованою системою підсвічення.

Реалізовувати проект будуть поетапно, впродовж кількох років. З проектною документацією можна буде ознайомитися на офіційному сайті міської ради.

На бульварі Лесі Українки пропонують створити майданчик для проведення святкових ярмарків.

Повністю оновити пропонується і площу. Зокрема, збудувати вхідну групу в парк. На її центральній частині розмістити пішохідний фонтан, по периметру – місця для відпочинку, поєднані з озелененням та освітленням.
Теги: парк, ковель
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні