Зграя бродячих собак ледь не загризла жінку. ФОТО 18+

7
-4
Зграя бродячих собак ледь не загризла жінку. ФОТО 18+
У Дніпрі зграя бродячих собак ледь не розтерзала жінку.

Про напад собак розповіла постраждала Олена Свіченська у "Фейсбуці", передає "Твій портал".

Жінка отримала серйозну травму хребта, має укуси та синці по всьому тілу.

"Я в жахливому стані. На мене напала зграя бродячих собак вранці 2 березня. Їх було до десятка і кілька дуже великих. Я оборонялася, задкувала і впала назад спиною на кам'яний виступ. Після цього всі собаки оточили мене і напали, просто вчепилися і почали рвати моє тіло. Я покусана вся з плечей до ступнів, а права рука з переломом. Я лежала горілиць і закривала обличчя і голову від іклів - так постраждали мої руки. На правій перелом, а ліва суцільно набрякла і посинілі від зубів цих тварюк", - пише потерпіла.

Врятував Олену випадковий перехожий.

"Хлопець підбіг з шокером і відігнав собак, але я вже не могла встати з землі. Він викликав швидку. Пізніше з'ясувалося, що у мене компресійний перелом хребта в поперековому відділі. Тепер мені заборонено підніматися навіть для туалету і рухатися на ліжку теж не можна. Тільки через місяць можна буде повертатися на живіт", - розповідає Олена.

Зараз жінка збирає кошти на лікування.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Треба повертати гицелів. Лучани, давайте петицію! Поки ці тварюки в нашому місті нікого не загризли!!!
Відповісти
Хай на тебе наведуть гицилів, як тебе будуть пинати так якти це робиш побпчимо який ти будеш . Користуєшся що тварина беззахисна і показвєш свою злобу. А на насальника свого теж запропонуєш гициля чи будео притворно піддакувать. Собака при хорошому ставленні не буде нападати. Самі обізлили бідненьких , нелюди.
Відповісти
Мозг як в ракушкі в тебе
Відповісти
Вже все з'ясували дурналісти - це аферистка яка придумує собі постійно хвороби і травми і живе за рахунок довірливих людей, що роками шлють гроші " на лєченіє". Ніхто її не кусав https://save-animals.info/archives/4976
Відповісти
Не треба було замахуватись на них і не треба жлобиться щоб погодувати собак, то і не напали б. Собаки відчувають памкуд. Сама як будеш голодна то побачимо як нападати булеш. Я сто раз проходила повз зграї і щось на мене не напали. Тварини спілкуються поглядом, вони робачили по твоїх очах що ти за сволота
Відповісти
Боже какая злоба в самой вас сидит! Собаки бывает и на маленьких детей нападают, вы тоже скажете что дети-паскуды? Что вы тогда за женщина? Сама нелюдь
Відповісти
задрали вже подібні тобі собачники. ти така яра захисниця, поки саму не покусають... бродячих собак, не повино бути на вулицях. тримай собі дома і там радуйся.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні