Весна на «Кромберзі»: як вітали жінок підприємства. ФОТО

0
-2
Весна на «Кромберзі»: як вітали жінок підприємства. ФОТО
На підприємстві «Кромберг енд Шуберт» до дня весни та жінок 8 Березня цьогоріч підійшли креативно та оригінально, щоб по-особливому підкреслити красу жінок виробництва. Чоловіки дарували колегам квіти та одягали футболки, щоб висловит вдячність, за те, що весна завжди поруч.

На підприємстві працює більше тисячі жінок, і щоб розвіяти поширений стеоретип, що жінка на заводі - це роботяга, яка нічого не бачить окрім станка, підприємства організувало для прекрасної половини справжнє свято – фотопроект «Жінка як весна». Ідея проекту належить фотографу Ірині Кабановій, яка вже будучи на підприємстві зауважила, що жінки попри спецодяг виглядають причепуреними та жіночними.

На підприємство запросили двох професійних фотографів з цілою виїзною міністудією та візажиста. Шістьох жінок різного віку одягнули у вечірні сукні та зробили казкові кадри. Масштабні фотознімки Марії Левчук, Тетяни Бубели, Інни Сачковської, Софії Твердої, Євгенії Гайдай та Ольги Ніклієвої повісили прямо на виробництві, щоб колеги змогли глянути на них по-новому та помилувалися, які красуні працюють поряд. На кожному портретів написали якості жінки, які кожна людина чекає з приходом весни у своєму житті. «Весна нестримна як жінка», «весна ніжна як жінка», «весна загадкова як жінка».


Заступник начальника відділу з управління персоналу Наталія Лисакевич зазначила, що організувавши таке дійство, хотіли просто порадувати жінок підприємства:

«У нас в суспільстві є суперечливі питання, чи святкувати 8 Березня чи день весни. Ми не хотіли вникати в ідеологію цього поняття, а просто хотіли підняти всім настій, зробити перші дні весни більш сонячними та радісними. Ми за гендерну рівність, якщо прослідкувати, то на нашому виробництві більша половина керівників відділів жінки. Ми хочемо в першу чергу принести радість жінкам, бо вони в нас красиві, розумні і мудрі. Тому і вирішили організувати їм свято».

Чоловіки ж радо підтримали цю ідею та навіть долучалися до організації свята, ділилися своїми ідеями.

«Ні для кого не секрет, що жінкам радують око квіти, посмішки, а душу гріють добрі слова від чоловіків. Це ми і намагалися для них влаштувати сьогодні. А чоловіча частина нашого колективу радо підтримала наші ідеї та допомогла в їх реалізації», – розповіла Наталія Лисакевич.

Чоловіки також одягнули футболки із написом «Дякуємо, що весна завжди поруч з нами», їх для чоловіків підготували більше сотні, щоб допомогти їм без слів привітати їхніх красунь.

Сергій Жигулін комплектувальник проводів розповів, чому вирішив одягнути таку футболку.


«Вирішив одягнути футболку на честь свята, щоб порадувати наших красивих жінок. Приємно було дивитися на жінок, бо воно додає настрою для роботи і для різноманіття робочого процесу. Побажаю, не тільки на 8 березня бути такими прекрасними, життєрадісними. Радіти не тільки весні, а й життю», – підсумував працівник.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні