Через сильний вітер обвалився фасад луцького «Біг-Бену». ВІДЕО

1
-9
Через сильний вітер обвалився фасад луцького «Біг-Бену». ВІДЕО
У Луцьку із будинку із годинником, що знаходиться у самому центрі міста, на Театральному майдані, вітер зірвав великий шматок «обшивки» для утеплення.

Про ситуацію із станом та подальшими діями щодо будинку, відомого серед лучан, як «Біг-Бен» розповів директор департаменту ЖКГ Луцької міської ради Юрій Крась, пише ІА «Волинські новини».

«Наразі ми обгородили небезпечну ділянку червоно-білою стрічкою, аби ніхто із лучан не втрапив під уламки матеріалів для утеплення. Чекаємо поки вчухне вітер, аби визначити причину, чому так сталося. Якщо це з вини виконавця робіт із утеплення, будемо з ним працювати з приводу усунення тих недоліків. А якщо ж виявиться, що усе було зроблено, згідно із технологіями, тоді, можливо ремонтні роботи «покриють» за кошти з фонду надзвичайних ситуацій міста», – зауважив головний комунальник міста.

До слова, щоб відремонтувати фасад будинку 67 на вулиці Лесі Українки, витратили майже мільйон гривень з міського бюджету. Ремонт відбувся у 2016 році.

Нагадаємо, що пориви сильного вітру знесли дах з будинку на вулиці Пушкіна у Луцьку. Дах впав на припарковане біля будинку авто.

Утім, Юрій Крась зазначив, що поки йому нічого про це невідомо.

«У такому випадку ситуацію розглядають, в залежності від того, яка організація відповідає за благоустрій будинку. Якщо ЖЕК – то власнику авто доведеться визначатися із сумою збитків судитися із ЖЕКом, або ж з організацією, що обслуговує цей будинок. Якщо це трапилось через паркування транспортного засобу в невстановленому місці – тоді ситуацію розцінять як таку, що трапилась з вини водія», – наголосив очільник департаменту ЖКГ.

Також він повідомив, що негода повалила велику кількість дерев на території обласного центру. Зокрема, на вулиці Кравчука впала тополя.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
якісно виконані роботи з утеплення))))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні