Настоятелем храму на Ківерцівщині став брат Героя Небесної Сотні – Роман Мойсей

0
-3
Настоятелем храму на Ківерцівщині став брат Героя Небесної Сотні – Роман Мойсей
У Свято-Іллінському храмі села Клепачів, який нещодавно приєднався до Православної церкви України, відбулась перша літургія.

Про це написав громадський активіст Тарас Висоцький на сторінці у Facebook.

"Відбулась перша літургія у Свято-Іллінському храмі ПЦУ села Клепачів Ківерцівського району. Настоятелем храму призначено брата Героя Небесної Сотні Василя МойсеяРоман Мойсей. Напередодні колишній настоятель о.Володимир на переконливі законні вимоги представників громади та правоохоронців відмовився передати ключі від храму та сейфу. У Прощену неділю просили один в одного прощення, молились за мир в Україні", - йдеться у дописі.

Варто зазначити, що Свято-Іллінська громада села Клепачів - одна з перших релігійних громад Волині, яка повністю пройшла процедуру зміни підлеглості відповідно до Закону України «Про свободу совісті та релігійні організації».


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні