У Луцьку на виставці – 70 порід собак

1
5
У Луцьку на виставці – 70 порід собак
У Луцьку у спортивно-розважальному комплексі «AdrenalinCity» в суботу стартувала Національна виставка собак усіх порід рангу CAC.

У неділю, 10 березня, тут пройде Міжнародна виставка собак рангу FCI-CACIB «Волинська весна».

Окрім українських учасників на виставку завітали гості з Білорусії, Польщі, Угорщини та Фінляндії.

Загалом, для участі в Національній та Міжнародній виставках власники зареєстрували понад сім з половиною сотень чотирилапих. Серед них чимало собак рідкісних і мало знаних для широкого кола порід.

На виставці можна було побачити трійку здоровезних кошлатих тибетських мастифів, два велетенських італійських Кане-Корсо (охоронці). Уперше до Луцька привезли логотто романьйолів – італійських водяних собак.

Першого дня подивитися на найвірніших чотирилапих друзів людини прийшло сотні лучан – подружжя з дітьми, молодь, місцеві собаководи. На відкриття виставки завітав особисто президент Кінологічної спілки України Георгій Онищенко

Волинський обласний осередок Кінологічної спілки України «Маршал», який виступає головним організатором цих двох виставок, подбав про комфортні умови перебування для власників собак і їх вихованців.

Глядачі зможуть на власні очі побачити собак 70 порід, чимало з яких вважається рідкісними або й унікальними: такси, добермани, будьдоги, ротвейлери, самоїди, ши-тцу, сенбернари, мініатюрні шнауцери (хтось, тримаючи їх на руках, називав мишками), ньюфаундленди, болонки, пекінеси, бультер’єри, мопси, чихуа-хуа, доги, грифони, чау-чау, біглі, різноманітні вівчарки, сеттери, лабрадори, американські акіти, чихуа-хуаю

Можна помилуватися і навіть погладити золотистих ретріверів, доберманів та інших елітних порід собак.

Загалом за ці два дні на рингах виступить понад 750 собак з усіх куточків України та зарубіжжя.



Сергій ЦЮРИЦЬ
Фото автора
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все як завжди. Треба було хоча би за кілька днів написати, а не в день проведення події.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні