В Одесі піймали рецидивіста, який викрав у кредитної установи 25 тисяч гривень

0
-5
В Одесі піймали рецидивіста, який викрав у кредитної установи 25 тисяч гривень
В Одесі за декілька годин затримали чоловіка, який пограбував кредитну установу, забравши 25 тисяч гривень. Про це повідомляє УНН із посиланням на прес-службу поліції Одеси.

“В Одесі на проспекті Добровольського 27-річний чоловік зайшов до кредитної установи та, скориставшись відсутністю відвідувачів, погрожуючи ножем наказав працівниці провести його до сейфа. Забравши понад 25 тисяч гривень, втік з місця події. Проте потерпіла відразу звернулася до поліції по допомогу і через декілька годин грабіжника піймали”, — йдеться в повідомленні.

Чоловік зізнався у скоєному та повідомив, що таким чином вирішив “підзаробити” на життя. Як з’ясувалося, він нещодавно повернувся із тюрми де відбував покарання за аналогічний злочин.

“За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна”, — зазначається в повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні