У Луцьку знесуть незаконно вставлені споруди

1
2
У Луцьку знесуть незаконно вставлені споруди
У Луцьку продовжать демонтаж незаконно встановлених споруд.

Про це плвідомляють на сайті Луцької міської ради.

7 березня 2019 року на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради було прийнято рішення про демонтаж незаконно розміщених тимчасових споруд та конструкцій (гаражі, сараї, тощо) на території міста.

Зокрема, департамент муніципальної варти Луцької міської ради проведе демонтажні роботи за такими адресами: вул. Братковського, 31, 33а (6 металевих та 9 дерев’яних конструкцій), вул. Корольова, 8 (3 металеві та 33 дерев’яні конструкції), вул. Ландау, 1, 3, 5 (34 металеві та 47 дерев’яних конструкцій), вул. Софії Перовської, 24 (1 гараж), пр. Перемоги, 3ж (металева конструкція).

Власники незаконних конструкцій зобов’язані здійснити демонтаж в добровільному порядку, в іншому випадку – демонтаж буде проведений департаментом муніципальної варти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А незаконно побудовані висотки коли будуть зносити?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні