Сповідь жінки, яка вбила своїх дітей

0
7
Сповідь жінки, яка вбила своїх дітей
Жінка, яка зробила кілька абортів, звертається до інших з проханням не повторювати її помилок. Нині у неї є все – дім, квартира, авто, але немає заради кого жити – світ став чорно-сірим.

Про це йдеться на сторінках газети "Волинь".

У 90-роках, коли не було роботи, жінка з чоловіком купили недорогу машину і відкрили невеличкий бізнес. Пізніше возили товар з Туреччини, який тут перепродували. Завдяки цьому змогли побудувати хату, купити квартиру, автівки. За цей час жінка зробила декілька абортів, бо не було коли сидіти вдома.

"Сьогодні, у мене, здається, є все, але нестерпно важко, що нема заради кого жити – світ став чорно-білим. Радості більше в житті не бачу. Уже давно забула, що таке сміх. А я ж могла бути щасливою", – ділиться своєю історією у листі в рекцію "Волині" читачка.

Жінка сподівається, що хтось прочитає її сповідь, і не вчинить так, як вона колись. Також розповідає подібну до своєї історію коли її одна знайома колись теж зробила кілька абортів. Тоді вона казала, що не хоче більше народжувати, бо ще має добудувати третій поверх хати, а на це потрібно дуже багато грошей.

"Коли ми недавно зустрілися (майже через 20 років), то знайома мені розповіла, що той дім так і не завершений. Справа в тому, що почала жінка хворіти і чоловік її покинув. Тепер вона бачить на недобудованій хаті трьох ангелів, яких колись убила", - розповідає волинянка.

Тепер жінка чимало часу проводить в церквах, допомагає тим, хто цього потребує, щоби якось залікувати той біль та спокутати свій непростимий гріх.

"То лише маленька частинка спокути моїх гріхів. У школі вчать багато чого, а головного в житті не втлумачують – щоб людина не вбивала своє ненароджене дитя, щоб його душа не блукала світами!", - цими словами закінчує лист волинянка, пишучи з надією на те, що її помилки молодості застережуть інших сьогодні.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні