--> Шахрай з інтернету розвів лучанина на гроші | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Шахрай з інтернету розвів лучанина на гроші

0
-4
Шахрай з інтернету розвів лучанина на гроші
Лучанин попався на гачок шахрая в Інтернеті, перерахувавши псевдо-продавцю на сайті "ОLX" 5500 тисяч гривень за придбання причепа до авто.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волині.

Волиняни мало не щодня стають жертвами шахраїв, які, розміщуючи у всесвітній павутині оголошення про продаж автомобілів, виманюють гроші у довірливих покупців.

Лучанин перерахував "продавцю"-спритнику 5500 гривень – повну вартість автопричепа, повідомлення про продаж якого було розміщене на сайті ОLX.

Прокуратура укотре звертається до краян з проханням бути уважними та обережними, купуючи товари через мережу Інтернет, і в жодному разі не здійснювати оплату чи передоплату за товар, перераховуючи безготівкові кошти.

Щодо купівлі автомобілів, то спеціалізовані сайти за прийнятну суму, меншу за ту, яку можна втратити, перерахувавши гроші шахраям, пропонують послугу перевірки транспортного засобу, який продається, за допомогою станцій техобслуговування у різних містах.

Відтак варто скористатися цією послугою, щоб хоча б переконатися в наявності авто та пересвідчитися в його технічній справності.
Пам'ятайте, лише ваша пильність та здоровий глузд убезпечить вас від шахрайських дій зловмисників.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні