--> Неповнолітній волинянин побив атовця до реанімації | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Неповнолітній волинянин побив атовця до реанімації

1
-1
Неповнолітній волинянин побив атовця до реанімації
Уночі з 2-го на 3-те березня між 15-річним хлопцем та учасником АТО, якому близько 40-ка років, стався конфлікт. Потерпілий чоловік перебуває у важкому стані без свідомості.

До реанімаційного відділення НЦМЛ чоловік потрапив з тяжкими тілесними ушкодженнями. Спочатку не було відомо, хто побив чоловіка і як все сталося, - повідомляє "БУГ".

У коментарі «БУГу» т.в.о.начальника поліції Нововолинського відділення Сергій Галащук розповів, що співробітниками карного розшуку були проведені оперативно-розшукові заходи, оглянуті камери відеоспостереження, що є на вулицях міста, та встановлено особу.

Тілесні ушкодження наніс неповнолітній. Він попросив у чоловіка цигарку, а той у свою чергу відмовив і почав шарпати 15-річного хлопця. Тоді підліток побив атовця.

«Чоловік, учасник АТО, посварився зі своєю співмешканкою та йшов від неї. Хлопець попросив закурити, стався конфлікт. Будуть проводитися експертизи яким чином чоловік отримав тяжкі тілесні ушкодження: внаслідок падіння чи від удару та вирішуватиметься питання по кваліфікації злочину та притягнення до відповідальності», – зазначив Галащук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В АТО відправити ,нехай там херойсвує!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні