Волинський прокурор, який потрапив в аварію у столиці, був тверезим, – адвокат

0
2
Волинський прокурор, який потрапив в аварію у столиці, був тверезим, – адвокат
Волинський прокурор, який потрапив у ДТП в Києві у грудні минулого року, на момент аварії був тверезим. Підтверджень перебування Ігоря Цюприка у стані алкогольного сп’яніння за кермом – не виявлено.

Про це повідомив адвокат прокурора Ярослав Канюк, пише "Район.Луцьк".

Нагадаємо, 22 грудня, перший заступник прокурора Волинської області Ігор Цюприк потрапив у ДТП у Києві. Аварія сталася на мосту Патона близько 17:30. Прокурор, перебуваючи за кермом Toyota Land Cruiser Prado, втратив контроль через недотримання дистанції та допустив зіткнення з AUDI A3.

За словами адвоката Ярослава Канюка, інформація про те, що Цюприк Ігор Володимирович був у стані алкогольного сп’яніння і відмовився від проведення експертизи не відповідає дійсності, а отже, є недостовірною.

«У той же час відповідає дійсності той факт, що Ігор Володимирович був часником дорожньо-транспортної пригоди і його було дійсно госпіталізовано до лікарні. Але жодних ознак алкогольного сп’яніння в Ігоря Цюприка не було виявлено ні на місці ДТП, ні згодом у лікарні», – повідомляє адвокат.

Окрім того прес-секретар прокуратури Волині Наталія Мурахевич у коментарі інформагенству UNN розповіла:

«Прокуратура Волинської області за участі Генеральної інспекції Генеральної прокуратури України провела службове розслідування.

У його ході опитали свідків та очевидців ДТП, а також працівників медустанов, вивчили результати аналізів — і жодних підтверджень перебування першого заступника прокурора Волинської області Ігоря Цюприка у стані алкогольного сп’яніння не виявлено», — повідомила прес-секретар.

Наталія Мурахевич також додала, що водій не пройшов огляд на стан сп’яніння на місці ДТП винятково тому, щоб був одразу госпіталізований.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні