--> Посеред вулиці знайшли понівечений труп. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Посеред вулиці знайшли понівечений труп. ВІДЕО

0
0
Посеред вулиці знайшли понівечений труп. ВІДЕО
Миколаївські поліцейські розкрили вбивство чоловіка, понівечений труп якого знайшли люди посеред вулиці біля ринку.

Виявилось, що потерпілого-безхатченка у нетверезій сварці вбив знайомий, вдома у якого він разом із ще одним чоловіком розпивали алкоголь. Вже мертвому господар ножем порізав обличчя. Щоб позбутись тіла чоловіки вдвох відтягли його подалі від будинку та викинули біля воріт жителів вулиці 8-го Березня, повідомляє «Магнолія-ТВ».

Повідомлення про те, що поблизу Центрального ринку на вулиці лежить тіло невідомого чоловіка з понівеченим обличчям надійшло до поліції вранці 27 лютого.

На місце події прибув наряд патрульної поліції, слідчо-оперативна група та керівництво Заводського відділу поліції, криміналісти Слідчого управління та кінолог зі службовим собакою.

Оглянувши небіжчика судово-медичний експерт виявив на його тілі ознаки насильницької смерті - численні травми голови і тулуба. Труп був направлений на проведення судово-медичної експертизи, а слідчі та оперативники розпочали розслідування обставин вбивства потерпілого.

Оглядаючи місце події та прилеглу до нього територію правоохоронці побачили характерні сліди волочіння. Це свідчило про те, що вбивці, намагаючись приховати сліди, відтягнули труп від місця злочину та покинули біля житлового будинку, де його потім і виявили перехожі.

Вказані сліди привели поліцейських до будинку раніше судимого за тяжкий злочин місцевого мешканця. Саме у його оселі були виявлені плями крові.

Також оперативники розшукали і чоловіка, який допомагав домовласнику позбутись тіла.

Обидва наразі затримані у порядку ст. 208 КПК України. За погодженням з прокуратурою їм повідомлено про підозру у вчинені злочину, передбаченого п. 12 ч. 2 ст. 115 КК України «Умисне вбивство». Санкція інкримінованої статті передбачає покарання від позбавлення волі на строк до 15 років аж до довічного ув’язнення.

Фото на головній – ілюстративне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні