На Волині «автоандон» ледве не збив жінку на «зебрі»

10
-1
На Волині «автоандон» ледве не збив жінку на «зебрі»
Неподалік Луцька водій на шаленій швидкості ледве не збив жінку-пішохода на зебрі.

Відео з місця події оприлюднив Максим Колюбаев в спільноті "АвтоАндони Луцька".

"Шановні водії, не забувайте, що поза містом теж є переходи, і як не дивно, часом там ходять люди", - підписав відео чоловік.

На відео видно, як жінка побачивши авто, яке зупинилося, намагалася чимшвидше перейти через дорогу. Натомість ледве не втрапила під колеса іншої автівки, водій якої, схоже, не мав наміру зупинятися, аби пропустити пішохода.

Відео дивіться за посиланням ТУТ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якого біса вона преться під колеса? Що їй повилазило, що машини їдуть? Як вівці безмозглі лізуть на проїзджу частину.
Відповісти
Мінусують ті тупоголові які які не переконавшись що не потраплять під колеса, лізуть на прлїзджу частину. Не раз вже таких бачив. Як то ніби на 10000℅ впевнені в справності гальм машини або в реакції водія.
Відповісти
Дуже мудрому Семену, згідно з ПДР пішохід має перевагу на зебрі,і водій ЗОБОВ'ЯЗАНИЙ пропустити пішохода! А якщо у водія немає гальм в машині,чи в голові,то нехай зупиняється об стовп ,чи стіну!
Відповісти
Якщо у водія немає гальм то нема чого виїзжати несправним авто на дорогу
Відповісти
Та то мєсна алкашня так бабки збиває з водітєлів.
Відповісти
Вас послухати, так пішоходи взагалі не мають права переходити дорогу. Я там щодня такі випадки бачу, і як діти переходять дорогу, стоять по 10 хвилин, перед переходом, бо бачите всі водії дуже поспішають. Про перевищення швидкості вже промовчу.
Відповісти
Краще живим почекати,ніж потрощеним,або не зовсім живим,доказувати комусь,шо ти був правий))))Особисто ніколи не надіюсь на зебру поза межами міста.Всім добра)
Відповісти
Пішохід завжди правий але не завжди живий... 70-ти кілограмову дупу завзди легше зупинити ніж 2 тони 1500 тони заліза. А взагалі дивитись треба по конкретній ситуації,тупаків вистачає серед водіїв і серед пішоходів... Немає в українців поваги один до одного нажаль.
Відповісти
Мене такий шумахер в центрі міста чуть не збив з дитиною на зебрі, коли мені було зелене світло.
Відповісти
Якщо перед тобою посеред дороги зупиняється авто, то мабуть що не просто так. По зустрічній не обовязково обганяти бо якийсь баран зупиняється, перед тим як їхати потрібно мозги включати а не дибіла.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні