Перевізник пояснив, чому у луцьких маршрутках треба підвищити вартість проїзду

3
6
Перевізник пояснив, чому у луцьких маршрутках треба підвищити вартість проїзду
Директор ПрАТ «Луцьке АТП 10701» Сергій Дьомін розказав, чого вважає доцільним підвищення вартості проїзду у маршрутках з 5 до 6 гривень.

Про це йдеться у протоколі наради управління транспорту та зв’язку та перевізників, повідомляє інформаційне агентство ВолиньPost.

За словами Сергія Дьоміна, для перевезення на маршрутах потрібно в першу чергу збільшити тариф на перевезення. На сьогодні перевізник при відкриті нового маршруту чи зміни чинного маршруту керується економічною складовою та рентабельністю.

Сергій Дьомін каже, що нині собівартість послуг на перевезення більша за тариф на перевезення, тому необхідно піднімати тариф.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А він не пояснив чому автобуси недотримуються графіку , з'їжджають з рейсу , їздять з вимкненими GPS- трекером?
Відповісти
А хто перевірив скільки пасажирів перевозить кожен маршрут ? Квитки хто видає , по кількості яких і можна перевірити рентабельність ?!!!
Це бросто блаблабла...перевізників
Відповісти
Кожен раз одне і те саме говорить...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні