«Я не дам доїти Україну», – Олег Ляшко зустрівся з волинянами

2
-6
«Я не дам доїти Україну», – Олег Ляшко зустрівся з волинянами
В останній день зими лідер Радикальної партії Олег Ляшко зустрівся з мешканцями міст Горохів та Ківерці, що на Волині. На кожну зустріч зібралися повні зали людей. Все присутні не вірили, що в глибинку таки доїде топ-політик.

Україна повинна торгувати готовою продукцією, а не сировиною

У Горохові зустріч з прихильниками відбулася в актовій залі коледжу Львівського національного аграрного університету. Вільних місць не було, окремі люди, аби почути і побачити Олега Ляшка, стояли у проходах.



У Горохові політика представив присутнім керівник обласної організації Радикальної партії Володимир Кравценюк. Олег Ляшко розповів про свою програму відродження України, наголошував на найбільш важливих, на його думку, проблемах українського народу.
Лідер Радикальної партії наголосив, що у його пріоритетах відновлення економіки та створення нових робочих місць, зокрема – у сфері сільського господарства. Він бореться, щоб не допустити продажу земель сільськогосподарського призначення. Україна повинна торгувати готовою продукцією, а не сировиною.

«Чому в селі мало корів? Тому що у владі багато свиней!» – зробив гостру заяву Олег Ляшко.

Лідер Радикальної партії розповів, чому ціна на молоко знизилася і поставила село на межу виживання. На його думку, це пов’язано із збільшенням виробництва пальмової олії.



Олег Ляшко заявив, що політика нинішньої влади спрямована на те, що українців стало менше, а його політика буде спрямована на те, щоб українців стало більше. Політик наголосив на тому, що влада бачить вирішення всіх проблем у закритті і скороченні установ на селі: пошти, лікарні, амбулаторії тощо. На його думку, останнє, що залишилось у звичайного народу, це земля, яку також чинна влада збирається забрати.

Радикальна партія виступає проти скасування мораторію на продаж земель сільгосппризначення. Оскільки в українців немає грошей для її купівлі, тому землі скуплять транснаціональні корпорації, чого, на переконання Олега Ляшка, не можна допустити.

«Я б крізь землю провалився, якби при мені моя дитина у парламенті сиділа»



Олег Ляшко наголосив на необхідності перерахунку пенсій, аби не було ситуації, коли люди з різним стажем отримують однаковий рівень пенсійного забезпечення. «Немає справедливості. Я хочу її відновити!» – заявив Олег Ляшко.

Лідер Радикальної партії зазначив, що його мета – привести до влади дітей звичайних українців, адже він вважає, що в парламенті не повинні сидіти діти президентів, прокурорів і суддів. «Я б крізь землю провалився, якби при мені, як президентові, моя дитина у парламенті сиділа», – заявив Олег Ляшко.

Також керівник фракції РПЛ в парламенті наголосив на неефективності чиновницького апарату в Україні. «Мільйон чиновників, і ніхто ні за що не відповідає», – обурюється Олег Ляшко.

Лідер Радикальної партії пояснив, що піклується про простих людей – робітників і селян, оскільки і сам виходець із простого народу та добився у житті всього сам.

«Я хочу навести в країні порядок. І наведу порядок», – пообіцяв Ляшко.



За кожну корову власнику – 5 тисяч. За нову ферму половину заплатить держава

Олег Ляшко говорив і про несправедливу систему оподаткування, за якою олігархи платять податки за такою ж шкалою, як звичайні люди. На думку лідера Радикальної партії, це несправедлива система, яку він обіцяє змінити, ввівши податок на розкіш.

Також Олег Ляшко зробив акцент на необхідності підтримки села. Зокрема, народний депутат наголосив, що кожна сім’я, яка утримує корову, отримає 5000 гривень дотації на одну голову ВРХ. Окрім того, Ляшко пообіцяв, що фермер, який будує фермерський комплекс, отримає 50% компенсації із державного бюджету. Серед інших ініціатив підтримки села лідер Радикальної партії назвав компенсацію фермерам за рахунок бюджету при покупці сільськогосподарської техніки українського виробництва.



Для захисту агробізнесу Олег Ляшко пообіцяв внести зміни до Конституції, якими визнати, що основою аграрного устрою України є фермерське господарство. Також пообіцяв підтримку сімейним фермам.

«Беріть тисячу від Петра, а голосуйте за Ляшка»

Говорив Олег Ляшко і про свою податкову політику. Лідер Радикальної партії наголошує на необхідності зниження податків. Зокрема, пообіцяв звільнити мінімальну заробітну плату від оподаткування та запевнив, що підніме мінімальну зарплату до 6000 гривень, а пенсію – до 3600.

На думку Олега Ляшка, у бюджеті є резерви для збільшення соціальних виплат, адже влада зробила одноразову грошову виплату пенсіонерам перед виборами.



«Беріть тисячу від Петра, а голосуйте за Ляшка», – відповів Олег Ляшко на питання про те, як чинити, якщо виборцю пропонують гроші за підтримку іншого кандидата.

Також він нагадав, що в цьому році відбулося збільшення пенсії лише на 62 гривні, і чинна влада не планує переглядати бюджет.

«Ціна на газ буде справедлива», – Олег Ляшко пообіцяв скасувати рішення уряду про підвищення цін на газ та заявив, що знизить чинний тариф удвічі. На його думку, неприпустимо, аби українська родина платила понад 20% свого доходу за «комуналку». Цю норму лідер Радикальної партії пропонує зафіксувати у законі.



Приділив увагу Олег Ляшко і питанням промисловості. Зокрема, він зазначив, що уряд сплатив три мільярди доларів за імпортне вугілля в той час, як на Волині шахтарі голодують, оскільки вугільна галузь практично знищена. Тому Олег Ляшко оголосив, що ініціює законопроект, яким заборонить імпорт вугілля в Україну.

Основою економіки Олег Ляшко вважає національне виробництво, тому гаслом його економічної програми є: «Купуй українське!».



«Хай Порошенко візьме собі Супрун сімейним лікарем»

Олег Ляшко заявив, що вимагатиме звільнення Андрія Коболєва з посади голови «Нафтогазу» і доб’ється повернення ним премії. Також Радикальна партія вимагає відставки міністра охорони здоров’я Уляни Супрун. Олег Ляшко назвав її медичну реформу «геноцидом» та заявив, що має власний варіант медичної реформи.

«Хай Порошенко візьме собі Супрун сімейним лікарем і вона йому дає поради у «Фейсбуці», – запропонував Ляшко. У рамках власної медичної реформи Олег Ляшко пропонує ухвалити Програму лікування важких захворювань, а також запровадити таку систему медичного страхування, за якою кошти за робітника сплачував би роботодавець.



Олег Ляшко сказав, що 70 тисяч лікарів виїхали з України, оскільки мають тут мізерну зарплату. Він підніме оплату праці лікарів до 25 тисяч гривень. Також Олег Ляшко відстоює безоплатне обстеження і діагностику для дітей і пенсіонерів, а для робітників – за гроші роботодавця.

«Я хочу вернути вам і вашим дітям віру у майбутнє», – наголосив Олег Ляшко. На його думку, у Меморандум з МВФ закладена економічна політика держави на наступні 15 років: домовленості щодо заборони підвищення пенсії і заробітної плати, скасувати мораторій на продаж землі, щоб люди їхали за кордон, а також щоб вивозили необроблений ліс.



«Хіба ви не бачите, що це геноцид?» – обурюється лідер Радикальної партії. Олег Ляшко пояснює присутнім, що Європа не зацікавлена в сильній Україні, і наводить приклади. Зокрема, Німеччина будує «Північний потік-2», який позбавить Україну 3 мільярдів доларів щорічно через втрату транзитних можливостей. Також Єврокомісія ввела 25% мита на продукцію української металургії, чим фактично вибила її з європейського ринку, позбавивши доходу українських металургів.

«Зроблю все, щоб вас одягнути, а не «взути» і зняти шапку»

Олег Ляшко переконаний у тому, що влада не захищає робочі місця українців. «Ляшко буде дуже незручний переговорник для всіх, бо я не дам доїти Україну», – заявив лідер РПЛ. Він наголосив, що за його програмою Україна буде відкритою для співпраці, але на умовах можливості для заробітку наших людей.



«Будь-якому світовому лідеру в очі скажу про необхідність виконання Будапештського меморандуму», – заявив Олег Ляшко. Саме необхідність виконання Меморандуму лежить в основі політики безпеки.

«Ніхто нам не скаже, якою мовою говорити», – сказав Олег Ляшко, згадуючи про мовний конфлікт на Закарпатті. На його думку, сусіди диктують умови Україні тому, що вона економічно слабка. Тому перше завдання його програми – зробити Україну сильною економічно.

Олег Ляшко пообіцяв, що не дозволить легалізувати терористів на Сході, а також винесе на всеукраїнський референдум питання про скорочення кількості народних депутатів до 250 осіб та про введення смертної кари для корупціонерів.



Згадав Олег Ляшко і про резонансну справу Катерини Гандзюк та заявив, що його партія підтримує продовження роботи ТСК із розслідування справи її вбивства. На його думку, це важливе питання, оскільки до вбивства причетні представники влади.
«Зроблю все, щоб вас одягнути, а не «взути» і зняти шапку», – заявив Олег Ляшко.

Не просити, а виробляти

Лідер Радикальної партії упевнений, що Україна може робити все: від шкарпеток до космічних кораблів. Але в той же час українські президенти їздять по всьому світу щось просити. Він пообіцяв, що нічого не проситиме, а навпаки, даватиме світу.

Народний депутат впевнений, що Україна має позбутися кабали МВФ, створити 2 мільйони робочих місць, відновити закон про соціальний захист «чорнобильців» і «дітей війни». А також наголосив на необхідності державного кредитування житла для молоді та збільшення допомоги при народженні дитини в 10 разів.

«Загляньте в гаманець – і ви побачите розквіт економіки. Владі добре – українцям погано», – заявив Ляшко.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Да язиком тріпати не мішки таскати.А ще він забув пообіцяти демонополізувати економіку,і деолігархізувати верховну раду,політику.Щось недоробили політтехнологи радикалів!
Відповісти
Ляшко закликає що не дасть нікому доїти Україну тому що сам добре доїть ту державу для себе і своїх прихильників.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні