У Горохові згорів магазин. ВІДЕО

0
8
У Горохові згорів магазин. ВІДЕО
У місті Горохові Волинської області згоріла двоповерхова будівля.

Відео пожежі оприлюднили місцеві мешканці у «Фейсбуці».

Пожежа трапилась у четвер, 28 лютого, близько 23-ї години. Вогонь спалахнув у двоповерховій будівлі на вулиці Козацькій,17, неподалік від центрального ринку. На першому поверсі там розміщений магазин автозапчастин та побутових товарів, а на другому – чотирикімнатка квартира. Будинок накритий ондуліном (бітумним шифером), який добре горить.

Як зазначають місцеві мешканці, звечора там не було електропостачання. Можливо, будівля зайнялася, коли його подали.

Факт пожежі підтвердила начальник відділу управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Волинській області Ірина Варварук.

За її словами, повідомлення про займання рятувальникам надійшло о 23:05. Перша машина прибула на місце о 23:07 (від частини до місця пожежі – менш ніж кілометр). Пожежу вдалося локалізувати о 00.05 п’ятниці.

Вогонь знищив 200 квадратних метрів даху, частково перекриття, речі домашнього вжитку. Так записано в журналі рятувальників. Хоча місцеві мешканці уточнюють: згоріло практично все.

На пожежу виїжджали 2 автомобілі державної пожежно-рятувальної частини (ДПРЧ) міста Горохова, одне авто місцевої пожежної охорони (МПО) селища Мар’янівка і одне авто ДПРЧ селища Локачі. Працювала ланка газодимозахисної служби.

Причину пожежі встановлюють.

Фото на головній – ілюстративне.


Передрук заборонено.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні