У Луцьку перейменують 12 вулиць

4
-11
У Луцьку перейменують 12 вулиць
У обласному центрі Волині перейменують 12 вулиць та два провулки.

Про це стало відомо у середу, 27 лютого, під час сесії Луцької міської ради.

Так, депутати підтримали рішення про перейменування 12-ти вулиць та двох провулків міста Луцька.

У пояснювальній записці до проекту рішення йдеться про те, що комісія з питань впорядкування назв вулиць міста 12 жовтня 2018 року затвердила до перейменування ряд вулиць міста Луцька, які згідно Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» та відповідно до розпорядження Луцького міського голови підлягають перейменуванню.

Так, згідно з рішенням сесії Луцької міської ради, вулицю Ватутіна перейменують на Ліщинову, Воїнів-Інтернаціоналістів на Воїнів-афганців, Гастелло на Люблінську, Корнійчука на Валерії Новодворської, Макаренка на Долинну, Молодогвардійську на Межову, Островського на Сірої дивізії, Панфілова на Повстанську, Папаніна на Арсена Річинського, Революційну на Акацієву, Шевцової на Новоброварну, провулок Красовського на Галини Коханської, провулок Червоноармійський на Черешневий.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що зробиш? На більше розуму немає.
Відповісти
Напевно зміна назви вулиці прибере всі проблеми з вулиці. Відремонтує дороги, змінить смітники, озеленить ....
Невже більше нема куди гроші потратити крім передруку нових карт з новими вулицями???
Відповісти
Ознайомився із переліком нових назв вулиць . ЩО тут скажеш? З деякими можна погодитись .Але ось читаю --Ліщинова, Акацієва, Черешнева ... А в нас в районі Львівськоі ,знаю, є Тополева (але без тополь.Була одна й ту зрізали ), Кленова --без кленів ! ОТЖЕ ,дорогі лучани--виборці, РАДІЙТЕ : до місцевих виборів ваші вулиці вождь Луцькоі "Свободи " пан ФЕДІК та його братія засадять ваші перейменовані вулиці черешнями, ліщиною та акацією ...
Відповісти
ЗАШУМИТЬ ТЕПЕР НАШ ЛУЦЬК ЛІШИНОЮ, АКАЦІЄЮ,ЧЕРЕШНЯМИ --на цих перейменованих вулицях іх вам посадять на суботниках перед місцевими виборами депутати .А зріжуть ті,які вже виросли Що роблять зараз.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні