На Горохівщині хочуть створити рекреаційну зону

0
-3
На Горохівщині хочуть створити рекреаційну зону
У селі Скобелка Горохівського району створили громадську організацію «Разом за власне майбутнє», яка буде займатися благоустроєм села та залучатиме інвестиції задля розвитку населеного пункту.

Про це 25 лютого розповів місцевий мешканець Володимир Мороз, якого обрали головою організації, - передає Район.Горохів.

«Півроку тому небайдужі місцеві мешканці об'єдналися, щоб влаштувати зону відпочинку в селі. Нині розробили проект облаштування, на який виділила кошти Скобелківська сільська рада», - сказав він.

Рекреаційну зону розташують на 77 сотках землі.

«На ділянці плануємо викопати великий ставок, створити паркову зону, дитячий майданчик, спортивний майданчик з можливістю грати в командні види спорту, альтанки, мангали тощо», - розповів Володимир Мороз.

Також чоловік повідав, що триває пошук інвесторів для реалізації проекту.

«Своїми силами ми зібрали 30 тисяч гривень. До нас уже приєдналися підприємці з Горохова та Луцька, але зрозуміло, що цих коштів недостатньо. Тому ми звертаємося до наших земляків, яким цікавий такий проект, з закликом долучатися», - додав Володимир Мороз.

Головне фото - ілюстративне.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні