Скільки волиняни заплатять за спалювання сухої трави

4
4
Скільки волиняни заплатять за спалювання сухої трави
Волиняни за спалювання сухої рослинності платитимуть штрафи.

Про це стало відомо під час прес-конференції у середу, 27 лютого, в головному управлінні ДСНС України у Волинській області.

Спалювання сухої рослинності забороняє декілька законів «Про охорону атмосферного повітря», «Про тваринний світ» і Закон України «Про тваринний світ».

За спалювання сміття громадяни можуть нести і кримінальну, і адміністративна відповідальність.

До адміністративної відповідальності особи притягуються за статтею 77.1 Кодексу України. Для громадян передбачений штраф у розмірі від 170 до 340 гривень, якщо випалювання зафіксоване на територіях природно-заповідного фонду, то розмір штрафу збільшується - від 340 до 680 гривень. Окремі штрафи передбаченні для посадових осіб, які повинні будуть сплатити від 850 до 1190 гривень, а за спалювання на об’єктах природно-заповідного фонду від 1190 до 1700 гривень.

Перший заступник начальника державної екологічної інспекції у Волинській області Сергій Шеремета зауважив, що на його думку такі штрафи доволі малі, які не спонукають свідомість громадян до відповідальності за паління сухої трави.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А куди дзвонити ? Номер? І за скільки вони будуть в с. Підгайці ... Я вам дам роботу.. з 8-00 до 21-00 .
Відповісти
А куди дзвонити ? Номер? І за скільки вони будуть в с. Підгайці ... Я вам дам роботу.. з 8-00 до 21-00 .
Відповісти
Щоб люди не спалювали сухостій то нехай відповідні служби проводять вчасно скошування. І так навкруги одні чагарники та борщовики порозводили.
Відповісти
А чому не штрафують автомобілістів,і виробників автомобілів,адже вони порушують закон "Про охорону атмосферного повітря", випускаючи автомобілі які забруднюють атмосферу?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні