«Наша команда стоїть на правильному шляху». Про що говорили лучани з Андрієм Покровським

0
1
«Наша команда стоїть на правильному шляху». Про що говорили лучани з Андрієм Покровським
Луцьк: що далі..? Про це з лучанами у відкритій бесіді поспілкувався меценат, бізнесмен та депутат Луцькради Андрій Покровський.

Понад 350 містян долучилися до розмови про майбутнє Луцька, що відбулася 26 лютого у рамках проекту «Школа свідомого громадянина». Зустріч з політиком організували Громадянський Рух «СВІДОМІ» та РЦ «Промінь».




Говорили про наболіле: два роки без міського голови, інвестиції у наше місто, порожні обіцянки теперішньої влади та про те, як можна змінити та покращити якість життя лучан. Кожен охочий міг поставити питання до Покровського, а за найкращі запитання традиційно були подарунки від спікера – книги та сертифікат на вивчення англійської мови.

Півтори годинна зустріч пройшла легко та невимушено. Координаторка проекту та ведуча Галина Падалко поділилася, що бесіда було чудовою та перевершила усі очікування.



«Говорили про Луцьк, його розвиток та майбутнє. Приємно було бачити, що так багато людей підтримує наші бачення. Неочікувано навіть для мене він почав ділитися досить сакральними речима про дитинство та матір. А це дуже цінно. Як мені здалось майже всі учасники розділили бачення спікера та вийшли задоволеними, налаштованими на подальші діалоги та роботу на благо міста. Отже, місію виконано! Рухаємось далі!», - ділиться Галина.

«Школа свідомого громадянина» постійно організовує зустрічі з відомими та успішними спікерами. Співоркоординаторка проекту Христина Назар додала, що Андрій Покровський яскравий представник саме соціально відповідального бізнесу у Луцьку.



«Ми раді, що Андрій Володимирович погодився виступити у рамках «Школи свідомого громадянина». Говорили про насправді болючі теми, які з одного боку розкажуть про успішний Луцьк, а з іншого боку про моменти, які потрібно змінити, аби досягнути успіху, розвитку та комфорту для лучан. У нашому місті багато людей, які хочуть та прагнуть змін. Зі своєї сторони ми хочемо їх максимально об’єднати», - розповідає Христина.

Інтернет-видання «Волинь 24» підготувало цитатник з зустрічі з Андрієм Покровським.

**********************

«Наша команда стоїть на правильному шляху. Кількість людей у залі свідчить про те, що багато хто з вас долучається до розвитку Луцька. Саме ваша участь надихає мене та мою команду, аби створювати зміни на краще»

**********************

«Вже два роки, як місто лишилося без свого керманича. Саме з вами я хочу сформулювати бачення розвитку та стратегії. Ми разом повинні брати відповідальність за наше місто»

**********************

«Президент не вирішить усі наші з вами проблеми. Відповідальність за наше майбутнє ми маємо взяти на себе. Ми маємо свідомо зрозуміти, що усе залежить лише від нас»

**********************

«Ми маємо більше зустрічатися, більше дискутувати, знайомитися один з одним, сперечатися та знаходити компроміс. Але в першу чергу ми маємо чути один одного»

**********************

«Новий міський голова повинен вийти і сказати «Я беру на себе відповідальність»»

**********************

«На жаль, зараз ніхто не дбає, аби інвестори йшли до Луцька. Мені дуже приємно, що люди, які це все бачать, приходять на такі зустрічі та усвідомлюють, що лише від нас самих залежить наше майбутнє. Хочу, аби цей шлях ми пройшли разом»

**********************

«Я перестав займатися гральним бізнесом у 2009 році. Тому що Верховна Рада прийняла закон про заборону, з тих пір я ним не займаюся»

**********************

«Тимчасова влада розвела Лас-Вегас в місті і хоче перекинути це на мене. Навіщо перекидати з хворої голови на здорову»

**********************

«Завжди ставлю акцент на фаховість. Я розумію, що раніше на роботу бралися люди по зв’язках, але я завжди ставлю питання, що ця людина уміє робити. Я шукаю людей, які реально хочуть працювати та заробляти гроші»

**********************

«Молодь – це майбутнє та перспектива»

**********************

«Я народився у Луцьку, виріс, навчався, формувався тут. Луцьк – це мій дім. Мені дуже прикро, коли багато молоді виїжджає з міста та країни. Завжди хотів якимось чином молодих людей заохочувати залишатись тут»

**********************

«Планів у мене багато, буду відвертим, хочу багато ще чого змінити у місті»

Текст: Дар'я ОКРУЖКО
Фото: Олена ЯКОБЧУК



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні