Луцькі депутати хочуть усунути Порошенка з посади Президента

8
6
Луцькі депутати хочуть усунути Порошенка з посади Президента
Депутати Луцької міської ради підтримали звернення про дострокове припинення повноважень Президента України Петра Порошенка.

Про це стало відомо у середу, 27 лютого, на сесії Луцької міської ради.

Нагадаємо, у розслідуванні журналістів проекту «Наші гроші з Денисом Бігусом» йдеться про те, що люди з оточення Порошенка наживаються на війні.

Зокрема, депутат міськради Андрій Козюра від фракції «Батьківщина» запропонував внести до порядку денного питання про звернення про дострокове припинення повноважень Президента України Петра Порошенка.

Козюра заявив, що Петро Олексійович не може обіймати посаду президента, оскільки журналісти нібито довели його причетність до розкрадання армії.

Пропозицію підтримали 26 депутатів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Козюра і ко?!! хахах....кучка з@страних злодіїв-популістів!! Де мільярди які були вкрадені з казни через ЄЕСУ завдяки бабіЮ і г@ндону лазаренку?!! якого )(уя цю балаболку в 2014 році з Качанівської колонії виспустили?! Вимагаю, щоб вона нарешті всілась і досиділа той термін з додаванням 5 років незаконного перебування на свободі!!!
Відповісти
Відвертою фігньою займаються наші депутати... Місяць до виборів, а вони собі в карму лайки хочуть...раніше треба було думати. Благоустрієм займатися, приймати рішення на користь нашої громади: електронні квитки, громадський транспорт, прибирання тротуарів, нагнути ЖЕКи, пробити ситуацію по сміттєпереробному заводу, розібратись з гозовиками, позакривати ті долбані казино, проїхатись по місту і зібрати рєєстр мєга-споруд (я про дворци) і перевірити чи платять вони податок на нерухомість, заборонити наливайки...
Відповісти
бютівська секта ніяк не заспокоїться.... Козюра не хоче чесно жити.
Відповісти
Юлькіні шавки і вона відчувають що їм прийшов кінець. Пакуйте манатки гамнюхи...
Гав! Гав! Гав!!!
Відповісти
А козюра заздрить, бо тільки бруківочку красти може!
Відповісти
Нехай почнуть з того що Палицю приберуть за прогули.І наведуть порядок у місті,призначать вибори мера,почистять міську раду від хабарників і казнокрадів!
Відповісти
Тебе послухають і так і зроблять, hreen ти Ратнівський
Відповісти
Луцькі депутати нехай НАРЕШТІ займуться Луцьком - сидимо по вуха в лайні. ПС. І у вільний від пі\дьожі час нехай почитають Коституцію України...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні