У Ковелі жінка вбила свого співмешканця кухонним ножем

0
-3
У Ковелі жінка вбила свого співмешканця кухонним ножем
У Ковелі засудили жінку, яка вбила свого коханця.

Ковельський міськрайонний суд на 7 років відправив до в’язниці жінку, яку вбила свого коханця, - інформує Конкурент.

5 червня минулого року о пів на першу ночі вона встромила йому ножа в груди. Як йдеться у вироку, через пошкодження вен та артерій і геморагічного шоку чоловік помер.

Із чоловіком вона проживала останні 4,5 років. В день трагедії разом пішли на ринок, а повернувшись, випили пляшку шампанського на балконі. Лягли спати. Коханець почав домагатися жінки, і вона йому відмовила. Після цього чоловік пішов на кухню курити.

Жінці це не сподобалося і вона погнала його в під’їзд. На що чоловік відповів ударом. Жінка взяла в руку ножа, що лежав в буфеті, і нанесла удар.

Чоловік впав. Злякавшися, нападниця взяла футболку та закрила рану, попросила матір викликати швидку. За півгодини приїхали медики, однак це не врятувало чоловіка. Наміру вбивати співмешканця в неї не було, оскільки вони планували спільне життя, забирали до себе дочку покійного.

Суд виніс вирок – 7 років позбавлення волі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні