У Володимирі сесію міськради перервали активісти. ВІДЕО

2
5
У Володимирі сесію міськради перервали активісти. ВІДЕО
На сесію Володимир-Волинської міської ради завітали активісти, які перервали засідання.

Інцидент трапився у вівторок, 26 лютого, повідомляє "Буг".

Нагадаємо, у Володимирі активісти організували протест проти будівництва багатоповерхівки біля пам’ятки археології національного значення "Городище "Вали". Однак питання зняли з розгляду за день до сесії.

Активістів очолив володимирчанин Тарас Сватко. Чоловік повідомив, що візит планували у зв’язку з питанням про зміну цільового призначення земельної ділянки під валами "Городище". Однак питання було зняте за день до сесії, тому активіст звернувся до депутатів не допустити прийняття цього рішення в майбутньому.

На звернення активіста відповів депутат Руслан Мороз, який зазначив, що це право власника землі – змінювати цільове призначення ділянки – і міська рада може лише погоджувати.

Разом з активістом прийшов депутат облради Костянтин Зінкевич, обранець не виступав зі словом. Загалом в міську ради прийшли дев’ятеро осіб.

Відеозапис прямого ефіру:

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
?- що то за нероби?
Відповісти
А може треба спочатку добре подумати чи варто передавати у приватну власність об'єктів які мають історичну цінність!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні