В Одесі через вибух гранати загинув учасник АТО

2
4
В Одесі через вибух гранати загинув учасник АТО
У будинку загиблого виявили зброю і боєприпаси.

В Одесі біля воріт Селекційно-генетичного інституту на Овідіопольській дорозі знайшли тіло чоловіка, який загинув через вибух гранати. Він виявився відомим активістом, учасником бойових дій на сході України Сергієм Барсом, - пише "Сьогодні".

Як розповів радник начальника регіонального главку Нацполіції Руслан Форостяк, перед вибухом чоловік посварився з хворою матір'ю.

"Вибух був не дуже потужним – сусіди і очевидці вирішили, що це вибухнула петарда. Тому не надали цьому значення, а вже вранці виявили тіло. За попередніми даними, вибухнула граната РГД-5 в правій руці, кільце чоловік тримав в лівій", – повідомив він.

Як повідомили в прес-службі місцевої поліції, під час обшуків вдома загиблого поліцейські виявили 14 гранат, 12 запалів, патрони до вогнепальної зброї і пістолет. Все вилучене направили на експертизу.

"За фактом смерті загиблого поліцією було розпочато кримінальні провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство з позначкою "нещасний випадок") і ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України" , - відзначили в поліції.

За словами активістів, Сергій Барс є учасником АТО, служив у складі 72 окремої механізованої бригади.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І х... з ним
Відповісти
Кажуть шо не... Вiдорвало
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні