У Луцьку відбудеться престижний турнір європейського рівня

0
5
У Луцьку відбудеться престижний турнір європейського рівня
6-7 липня у Луцьку відбудеться Командний чемпіонат Європи з легкоатлетичних багатоборств.

Про це повідомляють на сайті Луцькради.

Це престижні змагання європейського рівня. Два дні, 6 та 7 липня, у Луцьку змагатимуться спортсмени з 8 європейських збірних: України, Білорусі, Франції, Великої Британії, Швейцарії, Іспанії, Естонії та Нідерландів. Такий представницький турнір на Волині проводитиметься вперше.

22 лютого відбулося засідання організаційного комітету, до якого входять радник міського голови Ігор Поліщук, заступник міського голови Костянтин Петрочук, директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Олексій Веремійчик та його заступник Катерина Шкльода, перший віце-президент Федерації легкої атлетики України, голова Федерації легкої атлетики Волинської області Володимир Рудюк, начальник організаційного відділу Олена Барська, генеральний секретар секретаріату Федерації легкої атлетики України Михайло Медведь, представники Федерації легкої атлетики України.

Радник міського голови Ігор Поліщук зазначив, що завдяки турніру до Луцька приїде багато гостей, тому зараз організаційний комітет має ефектино попрацювати, щоб організувати захід на найвищому рівні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні