--> Прокуратура Волині відстояла право держпідприємства користуватись цінною землею | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Прокуратура Волині відстояла право держпідприємства користуватись цінною землею

0
9
Прокуратура Волині відстояла право держпідприємства користуватись цінною землею
Прокуратура Волині вкотре відстояла право державного підприємства на користування понад 2 тисячі гектарів особливо цінних земель вартістю близько 110 млн гривень.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волині.

Завдяки наполегливій позиції прокуратури Волинської області відстояно право державного підприємства "Дослідне господарство "Перемога" Національної академії аграрних наук України на користування особливо цінними землями площею понад 2 тис. га й вартістю близько 110 млн. гривень на території Баківцівської сільської ради Луцького району.

Нагадаємо, прокуратура Волинської області у лютому 2017 року здійснила вступ у справу за позовом мешканки села Баківці, яка наполягала на визнанні недійсним державного акту підприємства на право постійного користування землею.

У судах усіх інстанцій прокурори доводили безпідставність вимог громадянки, упереджуючи рейдерське захоплення землі.

Наразі Волинський апеляційний суд залишив у силі рішення Луцького міськрайонного суду Волинської області про відмову у задоволенні позову громадянки до Державного підприємства.

Завдяки принциповій позиції прокуратури Волині земля, яка перебуває під особливою охороною держави, залишилася у користуванні державного підприємства.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні