--> Три страви від «Карабасу», які складно приготувати вдома* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Три страви від «Карабасу», які складно приготувати вдома*

0
-1
Три страви від «Карабасу», які складно приготувати вдома*
Зрозуміло, що улюблені домашні рецепти, перевірені роками, не перевершить жоден кухар у світі, однак часто є те, що важко зробити вдома. Тож у “Карабасі Барабасі” пропонують замовляти доставку їжі, аби посмакувати найкращими стравами.

Часто людям хочеться побалувати себе чимось смачненьким, але їхати кудись на вечерю не хочеться. А таких випадках є чудовий вихід — замовити доставку з улюбленого закладу. Вже кілька місяців таку послугу надає у броварня “Карабас Барабас”. У закладі можна обрати будь-яку страву з меню, або ж комплексні обіди. Пропонуємо кілька страв, які важко приготувати в домашніх умовах.

Відро чебуреків до пива
Здавалося, що б тут складного, правда? Тісто, сир, гострий перчик, навіть фритюр багато в кого є. Але ви уявляєте скільки часу затратите на приготування цих малюків? А з’їсте від сили дві порції. Тож набагато раціональніше замовити чебуреки на доставку. До того ж, подають їх з соусом “Тартар”, який теж готують у броварні.
До речі, в меню є і їх “старші” брати — великі чебуреки з м’ясом, сиром та по-східному.


Коліно вепра з капустою
Це одна з фірмових страв закладу, яка не змінюється роками. Апетитне та соковите відварене свинне коліно маринується по-спеціальному рецепту, а потім запікається до хрумкої скориночки. Подається з печеною капустою, присмаченою часником та гірчицею. Повірте, знайти коліно вепра — це вже подвиг, а приготувати, як кухарі Карабасу — майже нереально.


Піца
Для цією страви, зрозуміло, потрібна справжня піч. Як би ви не старалися, а приготувати ідеально цю страву в духовці — не вдасться. В меню “Карабаса Барабаса” зараз подають п’ять видів, до речі, при замовлення на доставку трьох піц — літр пива власного виробництва — у подарунок.


Тож замовляйте улюблені страви, аби залишити час для себе і рідних.
Телефон доставки “Карабаса Барабасу”: 066 600 400 2
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні