--> На Волині секретар міської ради та депутатка посварилися через премію | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині секретар міської ради та депутатка посварилися через премію

0
-3
На Волині секретар міської ради та депутатка посварилися через премію
На виїзному виконкомі секретар Ковельської міської ради та депутатка пересварилися за гроші.

Депутатка запропонувала міському голові Ковеля зняти премії із себе та своєї «свити», але за Олега Кіндера заступилася секретар міськради, пише «Район.Ковель».

Наприкінці виїзного засідання виконавчого комітету, який одноголосно збільшив тарифи на комунальні послуги, слово для виступу попросила депутатка Ковельської міської ради Галина Стасюк.

«Шановний Олег Олексійович, у мене буде така коротенька пропозиція до вас, до керівників комунальних підприємств: зробити їм таку зарплату, як в простих прибиральниць. Я за те, що люди добре жили», – запропонувала вона.

«Оце було б правильно!» – вигукнув хтось з присутніх в актовій залі РЖКП № 2, де проходив виконком.

«Зніміть з себе премії, Олеже Олексійовичу, з вашої свити, заступників, і не буде коригування тарифів, а не з простих людей», – попросила депутатка.
Галина Стасюк
Галина Стасюк

«Запрошую на роботу. Завтра приходьте, пишіть заяву», – закликав міський голова Олег Кіндер на роботу в РЖКП.

Галина Стасюк відповіла, що вона має роботу. І тут своїх «п’ять копійок» вставила секретар міської ради Віра Федосюк, яка заступилася за «шефа», але чомусь назвала Галину Миколаївну – Олексіївною.

«Галина Олексіївна, я пам’ятаю ті слова, коли ви хвалилися, що маєте більшу заробітну плату, ніж міський голова. Ви казали, у вас декларація найбільша. Ви ж з роботи не йдете своєї, із заробітної плати? Правда? А тільки дивитися і гнобите начальників. Ви краще подумайте дійсно про тих людей, які отримують низьку зарплату», – повчала Віра Іванівна.
Віра Федосюк
Віра Федосюк

«Я переживаю за всіх людей», – переконувала Галина Миколаївна.

Щоб довести свою правоту, обидві обраниці громади перейшли на такий крик, що можна було затулити вуха. Дуже емоційні опонентки знаходилися на чималій відстані і не могли дістати одна одну руками. Схоже на те, що сварка додала тільки позитиву зажуреним працівникам РЖКП. І за якусь хвилину виїзний «тарифний» виконком закінчився.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні