На Волині затримали чоловіка, який крав ліс

4
-2
На Волині затримали чоловіка, який крав ліс
На Волині поліцейські затримали трактор із причепом, який перевозив соснові колоди без відповідних на те документів.

Про це повідомляє прес-служба поліції Волинської області.

Учора по обіді до Ковельського відділу поліції звернувся працівник місцевого лісового господарства. Він повідомив, що неподалік ферми в селі Нові Кошари Ковельського району він виявив трактор із причепом, завантаженим сосновими колодами.

На місце виїхала слідчо-оперативна група Ковельського відділу поліції. Поліцейські з’ясували, що 30-річний мешканець цього ж села перевозив деревину без відповідних на те документів.

Транспорт із деревиною вилучили та помістили на майданчик для тимчасового тримання транспортних засобів Ковельського відділу поліції. Відомості за цим фактом внесли до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені правопорушення та інші події. Триває перевірка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А коли будуть затримувати тих хто вагонами ліс крадуть?!
Відповісти
Чоловік віз сухопостой на дрова короєдом побитий, то на ньму зробили показник, а як тіри грузять і возять діловою деревиною, то цього ніхто не бочить. Позор.
Відповісти
Треба власть затримали, а то вони мільярдами тирать а простому і дерева гнилого не дадуть, краще хай в лісі згниє, але своїм недадуть... Мразі!
Відповісти
Хай би ті самі "правохоронці" рипнулись проти вивезення лісу вагонами в Карпатах.
Слабо???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні