В магазині пацюк лазив по молочці

1
-4
В магазині пацюк лазив по молочці
У магазині прокоментували відео, де на ятках із продуктами лазить гризун.

Відео, де на прилавку у ящику з молочними продуктами лазить тварина, схожа на пацюка, оприлюднили у спільноті Rivne_1283 в Instagram.

У цьому ж дописі вказано, що відзнято це у магазині «Копійка» на вулиці Пушкіна у Рівному, передає телеканал UA:Rivne.

Цей запис здійняв бурю обурених коментарів у соцмережі. Переважна реакція рівнян на таке – гидливість.

Журналісти Суспільного зателефонували у магазин. Жінка, яка не назвалася, спершу попросила надіслати відео, аби зрозуміти, про що йдеться.

Журналісти це зробили та перетелефонували згодом. Ця ж жінка не заперечувала, що на відео їхній магазин, та прокоментувала інцидент так: «Що ж тут можна сказати – будемо розбиратись. У мене договір із санстанцією заключений, проводились планові роботи, будуть і позапланові. А може, це й узагалі не наш, може, підкинули, може ж бути все, що хочеш. Ми також розуміємо, що це багатоповерховий будинок, що під нами величезний підвал, у підвалі почали міняти труби, може, воно щось дало, все можливо. Товар у магазині не пошкоджений, молоко така звірючка якби хотіла, то прогризла, але нічого такого немає. Ніхто і товару не повертав. Ми вже підняли усіх на ноги, за моєї практики це взагалі перший такий випадок».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В цьому магазині навіть договору на вивіз сміття немає! Про що тут говорити... Якщо подивитися яку антисанітарію вони розводили літом, то там мають бути не лише щурі... (сміття магазин викидає більше ніж мешканці під'їзду що поруч, разом узяті).. Інформація на 100%вірна..і нехай відповідні органи розібралися б де вони дівають сміття і чи законно це! І чи мусять жильці будинку це терпіти... Також є питання до цього магазину з приводу заїзду у двір... Весь двір протягом дня перетворюється в рампу для вигрузки товару.. Десятки гаьаритних машин туди - суди їздять протягом дня! При цьму більшість з них навіть не глушить мотор на час вигрузки... Дихати немає чим! Сусід - асматик просто з розуму сходить з цього приводу... Голова осбб на це не реагує, адміністрація магазину визвірюється при згадці цих проблем... Смітник - їм зручно викидати у смітники людей і не платити за це... Машини і повітря - це теж проблеми мешканців.. Їх бізнес це не обходить!...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні