--> «Волинь» провела ще два спаринги у Туреччині | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Волинь» провела ще два спаринги у Туреччині

0
-4
«Волинь» провела ще два спаринги у Туреччині
Підопічні Андрія Тлумака уже "перевалили" за екватор першого турецького збору. Черговим випробуванням для наших хлопців стали одразу два спаринги протягом одного дня.

У першому з них "Волинь" грала проти добре знайомого спаринг-партнера - четвертої команди Туркменістану під назвою "Шагадам". Наш тренерський штаб в цьому поєдинку дав себе проявити усім, хто отримував мало ігрового часу на зборі, - йдеться на сторінці ФК «Волинь».

Так, поряд із гравцями основного "ростеру" нашого клубу - Віталієм Недільком, Дмитром Козьбаном, Іваном Цюпою, Сергієм Петьком та Олексієм Зінкевичем - на поле виходили гравці нашої юнацької команди - Назарій Богомаз, Олександр Мартинюк, Артур Рябов та Владислав Мороз.

Серед інших учасників поєдинку були гравці, які знаходяться у нас на перегляді. З такою своєрідною "солянкою" "Волині" важко було протистояти більш зіграному супернику, якому ми поступилися з рахунком 0:2. При цьому рахунок міг бути і більшим - тут відзначимо звитягу Неділька, який зумів нейтралізувати загрозу воротам з пенальті.

У другому спарингу на поле вийшов склад, максимально наближений до того, який награється на основу. І в матчі проти третьої команди Вірменії - учаснику єврокубків "Гандзасару" - наша команда одразу ж змогла довести своє бажання реабілітуватися за попередні результати. І вже в дебюті поєдинку віч-на-віч з воротарем опонентів вивели Дениса Кожанова, який спочатку в дуелі з кіпером влучив у стійку, однак сам же і добив "кулястого" у порожні ворота.

На жаль, втримати перевагу до перерви "Хрестоносцям" не вдалося - уже на доданій арбітром хвилині вірмени рахунок зрівняли. А у другому таймі в досить сумнівному епізоді гравець суперників увіткнувся в нашому карному майданчику у Валерія Болденкова. Арбітр вказав на "точку", а "Гандзасар" вийшов уперед.

Утім, минуло три хвилини, і одинадцятиметровий призначили уже у ворота наших опонентів, а Младен Бартулович чітко виконав вирок - 2:2. На останніх хвилинах наші футболісти мали вирвати першу перемогу в Туреччині, однак гол Сіаваша Хагназарі арбітр скасував через досить сумнівне порушення правил з боку іранця. А тому в четвертому спарингу турецького збору "Волинь" зіграла бойову нічию.

Склад "Волині" у матчі з "Гандзасаром": Когут, Сімінін, Горопевшек, Болденков, Западня, Курко, Бартулович, Волошинович, Климець, Кожанов, Хагназарі. На заміну виходили: Петько, Цюпа та гравці на перегляді.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні