Судитимуть волинян, які вбили лосів на території природного парку

1
13
Судитимуть волинян, які вбили лосів на території природного парку
Судитимуть волинян, які вбили двох лосів на території Національного природного парку «Прип'ять-Стохід».

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волині.

Камінь-Каширський відділ Маневицької місцевої прокуратури затвердив та скерував до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинене п’ятьма мешканцями Любешівщини незаконне полювання на територіях природно-заповідного фонду.

Увечері 17 вересня 2017 року чоловіки, перебуваючи з мисливськими собаками на території Національного природного парку «Прип'ять-Стохід» поблизу урочища «Бучинська дача» у Любешівському районі Волинської області, здійснили незаконний відстріл двох лосів.

В подальшому мисливці, які розчленували убитих тварин та завантажили незаконно добуту продукцію полювання в джип, були виявлені працівниками Державного підприємства «Любешівське лісомисливське господарство».

Внаслідок протиправних дій зловмисників користувачу мисливських угідь – Любешівській районній громадській організації Українського товариства мисливців та рибалок заподіяно шкоду на загальну суму 80 000 грн.

Усіх учасників незаконного полювання обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 248 КК України й невдовзі вони постануть перед судом, який і визначить їм міру покарання.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мабуть вдома дітки голодні були: м'яска просили. Коли вже нажеретесь придурки з руж'ями? Хочеш стріляти, вали в АТО: настріляєшся на все життя, може тоді зрозумієш, що зброя призначена вбивати. Понап'ялюють камуфляжів і ходять пєрци, а якби рядом бахнуло то труси камуфльовані пообсирали б.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні