У «Промені» відбудеться вечір настільних ігор*

0
1
У «Промені» відбудеться вечір настільних ігор*
26 лютого з 17:00 у Grand Central, що на 4-му поверсі РЦ «Промінь», вже втретє, відбудеться вечір настільниї ігор від Молодіжного центру Волині.

До гри можуть приєднатись будь-які охочі. Але організатори закликають зареєструватись завчасно, щоб вони орієнтувались на кількість учасників за для оптимізації часу та самих ігор.
Цього разу учасники разом з організаторами, які пояснюватимуть та вчитимуть, гратимуть такі ігри: каркасон, монополію та гру престолів.

«Каркасон» – класична неважка гра, де потрібно заробити якомога більше балів. Саме гравці будують гарну карту, використовуючи своїх людей та території, які їм попадатимуться.
«Монополія» – напевне, найвідоміша економічна гра у світі. Купляй території – розоряй суперників. Побачимо, хто як уміє торгуватись.
«Гра престолів» – стратегія у стилі «Як захопити Вестерос». Досить проста гра на войовничу тематику – знову ж таки, багато домовленостей, боїв за території та стратегічних рішень. І все це у світі «Гри престолів».

Вартість участі символічна, всього 10 грн.

Щоб зареєструватись, телефонуйте: +380 (67) 499 81 99.

Або ж просто приходьте у Grand Central 26 лютого. Ігри триватимуть з 17:00 до 21:00.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні