Мешканці підтримали відкриття «норкової ферми» на Волині

12
-12
Мешканці підтримали відкриття «норкової ферми» на Волині
Учасники громадських слухань проголосували за створення «норкової ферми» в селі Підгірне Рожищенського району.

Із 117 присутніх на слуханнях підтримали проект 74. Про це видання «Волинь24» повідомив член правління громадської організації «Екодія» Олег Савицький.

«Громада «купилася» на красиві обіцянки, що власник ферми буде вкладати гроші в соціальні проекти в селі, відремонтує клуб та щось подібне. Крім того, людям показали такі собі красиві «потьомкінські дєрєвні». Транслювали проморолик однієї білоруської ферми, де показували бездоганні картинки, але ні слова не сказали про ризики зараження води та інші важливі питання», – повідомив активіст.

За його словами, нідерландський інвестор не планує зупинятися на відкритті однієї ферми і збирається відкрити ще три подібні комплекси. Екологи-активісти будуть порушувати проблему на рівні районної влади та домагатися закриття цих проектів.

Нагадаємо, журналістам вдалося з'ясувати, що ТОВ "Гірсам" отримало дозвіл на будівництво "норкової ферми" в селі Підгірне Рожищенського району. При цьому передбачені законом громадські слухання були проведені неналежно.

Передбачається, що на фермі вирощуватимуть для подальшого отримання хутра від десяти до сорока тисяч особин норки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Обіцянка- цяцянка, а дурневі радість. Якщо самі не володіють інформацією, запросіть консультантів з екологів, лікарів... Це ваше здоров'я і ваших дітей, якщо вам не цікаво ніхто за вас не буде дбати.
Відповісти
В іншому інтернет виданні місцеві вже коментували, що на екологію їм начхати, роботи в них нема і вони готові на все.
Відповісти
Були і екологи, і зоозахисники-брехуни, і лікар.
Відповісти
Для тих хто не в темі! Інвестор вже років з 15 займається свинарством в даному районі! І я думаю, що слова він на вітер не кидає бо ніхто б не підтримав його!
Відповісти
22 роки
Відповісти
йолопи. а потім збиратимуть всім людом на лікування онко
Відповісти
Європейська звіроферма є значно меншою загрозою для довкілля ніж звичайний дядьківський хлів з коровою, свинями та іншою живністю. Тому приємно, що здоровий глузд переміг всупереч коментарям різних йолопів.
Відповісти
Розкажеш цю байку деінде... У селі Підгірне, наприклад.
А нам тут локшину на вуха не вішай, будь ласка.
Відповісти
Гроші не пахнуть- саме так живуть ці люди. Прикро, що не усвідомлюють, що роблять в гонитві за баблом
Відповісти
А відповідальність за невиконання даних ним обіцянок передбачена?
Відповісти
Молодці!
Чекайте. Скоро пожинатимете плоди своєї тупості...
Відповісти
Я живу в селі на Тернопільщині де всвій час було 6000 тис. голів норки .всі були здорові і щасливі. Було 80 робочих місць. Розпався радгосп і пропала звіроферма.а шкода і село стало занедбаним. Підтримуйте починання двома руками, за декілька років побачите як зміниться Ваше село.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні