Волинська біатлоністка на чемпіонаті світу здобула «срібло»

0
0
Волинська біатлоністка на чемпіонаті світу здобула «срібло»
Волинянка Юлія Батенкова-Бауман на чемпіонаті світу з зимових видів спорту (УОРА, вади зору, ІІ ранг) здобула «срібну» медаль в біатлоні на дистанції 10 км.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Волинської облдержадміністрації.

Чемпіонат світу з зимових видів спорту (УОРА, вади зору, ІІ ранг) проходить з 8 по 26 лютого в Прінс-Джордж (Канада).

Юлія Батенкова-Бауман займається лижними гонками та біатлономз 2004 року, є учасницею чотирьох зимових Паралімпійських ігор. На останніх Іграх спортсменка виборола одну золоту, 8 срібних і 5 бронзових нагород у змаганнях з біатлону та лижних гонок.

Юлія Батенкова-Бауман є заслуженим майстром спорту України з лижних гонок (2010 р.), майстром спорту України міжнародного класу з біатлону (2005 р.) серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату.

Нагороджена орденами княгині Ольги ІІІ, ІІ, І ступенів.
Також Волинську область на цих змаганнях представляють Богдана Конашук та Павло Тріль. Вболіваємо за наших земляків.

- Під час нашої останньої зустрічі, коли ми вітали Юлію із «золотом» на Параолімпійських іграх, вона сказала, що на цьому не зупиниться. Пригадую її слова: «у такий складний час, хочеться боротися заради країни і показувати, що не можна здаватися. Треба вірити, що все в Україні буде добре. Я вірю! Тож хочеться бути прикладом для інших». Дуже радий тому, що Юлія продовжує вражати нас перемогами, - сказав голова облдержадміністрації Олександр Савченко.

Довідково:

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні