Прихильники «московської церкви» у Жидичині саботували перехід до ПЦУ

7
0
Прихильники «московської церкви» у Жидичині саботували перехід до ПЦУ
Прихильники УПЦ (МП) проігнорували збори релігійної громади у Жидичині Ківерцівського району,де розглядалося питання про перехід до ПЦУ, і ходили навколо храму хресною ходою.

Про це повідомляє "Перший".

Збори відбулися у приміщенні сільського клубу, всі учасники зборів реєструвалися, аби не допустити участі у зборах немісцевих людей. Кожному учаснику видавали мандат.

Під час зборів зареєструвалося 390 людей. Як оголосила голова лічильної комісії Валентина Вінцюк, «за» перехід парафії до ПЦУ проголосувало 383 людини, проти – 1 людина.

Після голосування кожного, хто взяв участь у голосуванні реєстрували в окремому списку.

Перед зборами у Жидичині провели опитування представники обох релігійних громад – УПЦ МП і ПЦУ. Загалом 647 людей висловилося за перехід релігійної громади до ПЦУ.

У той час, коли у сільському клубі відбувалися збори і повідомлення про них були розміщенні заздалегідь, близько сотні прихильників Московського патріархату не взяли участі у зборах, а залишалися біля храму і ходили навколо нього хресним ходом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Біснуються прихильники "МП".
Відповісти
той рускій мір наробив горя по цілому світу, а 5 років війни в Україні -смерті, інваліди ....
Відповісти
Зато турки зробили Україну багатою, а особливо українок. Був Московський патріархат, став Стамбульський. А де незалежна Украінська Церква?
Відповісти
Читай історію, яку історію? Ту що написали московити? Облийся кислотою :)
Відповісти
Ага і турки Крим "віджали", і війну влаштовували на сході України?
Відповісти
Якби завтра прийшов путін, то ви і вам подібні падали б йому в ноги, просили б спасіння, але від кого? Від тих, які моляться українською, які просять у Бога миру для України, які не питають, коли подаєш за здоров'я рідних- «Православний?», і дивляться, щоб було написано «о болящем», а не «за хворого»! Це ж так легко можуть виявити «чужинця», «розкольника»...... Люди отямтесь, будьте ЛЮДЬМИ, це ж так просто!
Відповісти
Все інше від слабоумства!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні