Купив цигарки за 40 копійок і продав за 2 рублі: Петро Пилипюк розповів, як заробив перші гроші

6
-7
Купив цигарки за 40 копійок і продав за 2 рублі: Петро Пилипюк розповів, як заробив перші гроші
Співвласник компанії Modern-Expo Group Петро Пилипюк розповів, що перші свої гроші заробив, будучи студентом педінституту. Тоді він у селі купив сигарети за 40 копійок і продав у гуртожитку за 2 рублі. Буквально за один день він заробив місячну стипендію, і зрозумів, що хоче займатися бізнесом.

Про це бізнесмен розповів в інетрев'ю із відеоблогером Андрієм Федорівим, пише "Таблоїд Волині".

Також Петро Пилипюк пригадав, як у 1993 році почав возити продукти харчування з Польщі, але одного разу його бус занесло на повороті, і він потрапив у ДТП.

«На цьому повороті радикально змінилося моя історія, я відкрив нову сторінку і почав займатися торгівельним обладнанням. Ми з братом винайняли приміщення у підвалі і почали різати скло, а з нього – скляні стелажі. Мені тоді було 22 роки», - розповів волинський бізнесмен.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А потім я розвів поляка......)
Відповісти
Не бізнесмен, а Б А Р И Г А !!! Краще б ти різав скло на 42 у Маневичах !!
Відповісти
Злодюгаааа!!! Плюс розводяга.
Відповісти
Я приїхав в Нью-Йорк з одним доларом в кишені. Купив десять немитих яблук, помив і продав за 2 долари. Отак би я до сих пір махався з тим ябками, якби не вмерла тітка і лишила мільйон долярів спадку
Відповісти
Барига кончений !!
Відповісти
А з вас, тих що тут пишуть, хоч хтось один починав з нуля власну справу, чи так пишете, бо жаба давить, що він багатий а ви ні.
Я підпримець середньої ланки, і скажу вам одне, писакам диванним, створити підприємство, це не сидіти ввечері перед телевізором пити пиво, а на ранок, бути мільонером. І ще, бізнес в Україні нереально утримувати чесно на 100%. Хто знає, як це, мене зрозуміє.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні