Спортсменка з Волині поїде на Євро-2019

1
2
Спортсменка з Волині поїде на Євро-2019
Футзалістка із Шацького району поїде на Євро-2019.

13 лютого жіноча збірна України вирушить до Португалії, де візьме участь у Фіналі Чотирьох чемпіонату Європи серед жіночих команд, пише газета «Волинь» з посиланням на прес-службу Асоціації футзалу України.

Напередодні вильоту до міста Порту тренер Олег Шайтанов визначився з остаточною заявкою на турнір. Серед польових гравців – Юлія Дударчук – уродженка села Мельники, колишня вихованка Шацької ДЮСШ, срібна призерка чемпіонату світу з футзалу.

Спочатку Юля на рівні з хлопцями брала участь у районних, потім обласних змаганнях з футзалу (футбол на маленькому полі, а у команді п’ятеро гравців). Згодом виступала за область на всеукраїнських чемпіонатах. А потім, за порадою тренера, поїхала навчатися у спортивний інтернат у Полтаву. У 16 років Юля стала кандидатом у майстри спорту. Грала на позиції форварда у жіночій футбольній команді «Ніка», яка є десятикратним чемпіоном України, володарем кубка світу серед клубних команд, срібним призером Міжнародного турніру з футзалу серед жіночих студентських команд. Дівчину помітили і запросили грати за збірну України з футзалу. Вона добре показала себе у товариських матчах з Італією та Росією. А у грі зі збірною Словаччини забила три голи!

«Без цієї гри я не уявляю свого життя. І після закінчення Полтавського національного педагогічного університету планую бути тренером, бо й далі бачу себе лише у футболі. Моїм кумиром є Зузана Лайт. Я вболіваю за жіночий «Манчестер Сіті» і сподіваюсь, що колись у жіночого футболу буде стільки ж фанатів, як і у чоловічого», – спортсменка.

Перший матч у рамках 1/2 фіналу Євро-2019 жіноча збірна України проведе 15 лютого проти Португалії. Пряма трансляція поєдинку буде доступна на телеканалі «XSPORT». Початок о 23:40.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо хочете привернути увагу фанатів, грайте голими! буде у вас багато фанатів!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні