На Волині зловили за хабар працівника Укртрансбезпеки

5
-3
На Волині зловили за хабар працівника Укртрансбезпеки
На Волині затримали головного спеціаліста відділу надання адміністративних послуг Управління Укртрансбезпеки у області при одержанні неправомірної вигоди.

Про це повідомили у прес-службі УСБ України у Волинській області.

Оперативники спецслужби встановили, що посадовець налагодив механізм отримання неправомірної вигоди від перевізників за надання дозвільних документів на міжнародні перевезення вантажів.

Правоохоронці затримали чоловіка в одному із районних центрів області під час отримання чергового хабаря у розмірі сто американських доларів від місцевого мешканця. Раніше оперативники спецслужби задокументували ще однин факт отримання зловмисником аналогічної суми неправомірної вигоди.


У межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, тривають невідкладні слідчі дії. Вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру та обрання йому запобіжного заходу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На Валентина збирав, для Віталія Конончука та Михайла Ноніка
А тепер перевізки хто платив тим уродам дайте дані, хай дадуть їм просратись.
Відповісти
Головний спеціаліст і 100 доларів, чистої води підстава,зараз дозвіл на перевезення вартує 50грн
Відповісти
А як накажуть того хто давав цей хабар в розмірі 100$. Дозвіл, офіційно вартує 50грн, можливо керівник укртрансбезпеки не поділився з СБУ, і вирішили знайти крайнього
Відповісти
Знайшли цапа відбувала, підтримую соц працівника, дозволів вистачає, 100 доларі це підстава, таких цін не має, а його тупо злили як пішака. СБУ треба було не в лютому братися за них, а коли такі дозволи продавали по 600 доларів в листопаді з ПВД Бориспіль пачками по 30 штук. Ну да зараз ж вибори, треба показники доротьби з корупцією, або бабло для СБУ на ціж самі вибори.
Відповісти
Боротьба з корупцією триває, СБУ принесла в казну 100доларів, СБУ респект, смердить слухати, зараз дозвіл вартує в ПВД 49 чи 50 гнр, офіційно через касу, і є їх повно в всі країни Європи http://eis.dsbt.gov.ua/m3_transinsp/exchange/showrests.html гляньте всі самі. СБУ тупо хоче зрубати гроші бо їм недоплатили керівники цього спеціаліста, а нас як завжди розводять і роблять показуху перед виборами
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні