У Луцьку шукають свідків автопригоди за участю вантажівки Луцькспецкомунтрансу

0
3
У Луцьку шукають свідків автопригоди за участю вантажівки Луцькспецкомунтрансу
Лучанку на перехресті підрізав сміттєвоз, а поліція ще й зробила винною.

Дорожньо-транспортна пригода за участю вантажівки «ГАЗ», яка належить КП «Луцькспецкомунтранс», та Шкоди Октавіа закінчилася для Катерини Солованюк побитою машиною і відібраними водійськими правами.

Автопригода трапилася 13 лютого о 15:14 на проспекті Відродження. За версією водійки Шкоди Октавіа, вона стояла на світлофорі у лівому ряду, в той час як з вулиці Загородної вантажівка повертала на проспект Молоді, перетнувши подвійну суцільну лінію, та проігнорувавши знак "Устипи дорогу". «ГАЗ» зачепив Шкоду і пошкодив ліве крило, але спинився тільки за поворотом.

За словами Катерини Солованюк, водій «ГАЗ» вибачився та сказав, що думав, що встигне проскочити. Жінка викликала поліцію, яку чекати довелося годину. Втім, коли поліцейські прибули на місце пригоди, допитали обох водіїв і винною визнали жінку. За версією поліції, це вона через власну неуважність в’їхала у вантажівку. Катерина Солованюк вважає таку версію поліції нелогічною, адже якби Шкода в’їхала у «ГАЗ», пошкодження легкового автомобіля були б спереду, а не з боку, як видно на фото.



Поліцейські відібрали права у жінки і, за її словами, сказали, що оригінал протоколу вона зможе отримати наступного дня, тобто 14 лютого. Сьогодні Катерина Солованюк звернулася у відділення поліції, але там відповіли, що вони сьогодні не працюють. Тож процесуальні строки тривають, а ознайомитися із документом водійка не має можливості.

Не коментують ситуацію і в Комунальному підприємстві «Луцькспецкомунтранс».

Катерина Солованюк впевнена, що не вона винна у автопригоді, тому звертається до водіїв і пішоходів, які були свідками дорожньо-транспортної пригоди і можуть чітко вказати, хто з водіїв порушив правила.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні