Дівчина з дискотеки та поцілунок у 8: відомі волиняни про перше кохання

0
-3
Дівчина з дискотеки та поцілунок у 8: відомі волиняни про перше кохання
У якому класі опанував мистецтво цілунку депутат Луцької міської ради Микола Яручик, що змусило керівницю Луцького зоопарку Людмилу Денисенко відчути себе героїнею фільму, чим завершився перший поцілунок художниці Марічки Островської та які органи тіла шоумена Сергія Скулинця відреагували на дотик губ дівчини з дискотеки.

Відомі волиняни поділилися своїми першими романтичними почуттями з інтернет-виданням «Волинь24».

Депутат Микола Яручик встиг закохатися і отримати омріяний цілунок ще у початкових класах.

«Моє перше кохання було у першому класі. Але те шкільне кохання було тимчасовим, дівчата постійно змінювалися, а почуття не були взаємними. Поцілувався в третьому класі. Нічого особливого. Жартую щодо нічого особливого, а щодо класу – ні», – поділився депутат.


Шкільна романтика та солодкі поцілунки волинської художниці Марічки Островської переросли у серйозні дорослі стосунки.

«Вперше я закохалася ще у школі. І мої романтичні стосунки закінчилися шлюбом. І на жаль, чи на щастя, я розлучилася. Але перші стосунки тривали досить довго. Поцілувалася в 9 класі, на скільки пригадую. Це був довгий, гарний поцілунок зі своєю любов’ю, звичайно», – пригадала мисткиня.


Шоумен Сергій Скулинець пам’ятає точну дату, коли його серце полонила юна красуня Тетяна.

«Закохався у 1991 році, коли зустрів свою любов, а нині свою дружину Тетяну. А вперше поцілувався десь у 8 класі на дискотеці. Відчуття були дуже чуттєві на всі органи тіла», – зізнається співак і ведучий.


Керівниці Луцького зоопарку Людмилі Денисенко омріяний перший поцілунок так закрутив голову, що вона відчула себе героїнею французького фільму про кохання.

«Закохалася у 15 років – шкільна любов. А після першого поцілунку пам‘ятаю, як запаморочилася голова. Якраз йшов фільм «Бум», то мої почуття першого кохання переплітались із почуттями головної героїні», – пригадала керівниця приємні почуття кохання.


А от депутат Луцької міської ради Микола Романюк мистецтво цілунку опанував ще у 3 класі.

«Вперше закохався після 8 класу, під час літніх канікул. У дівчину, яка приїхала на канікули до рідних у село. А перший поцілунок був дуже пам'ятний, хоч це було іще в третьому класі. Так завжди спішив, що одружився в 20 молодих років. Маю дорослих чудових синів. Кохання – чудова річ і сенс нашого життя! Хоча тепер і "холостяк", я розлучений, та в моєму житті є чудова та гарна жіночка! Кохайте та будьте коханими!» – підсумував чиновник.



У кожного своя історія кохання. У день всіх закоханих інтернет-видання «Волинь24» бажає своїм читачам кохати і бути коханими.

Підготувала Олена Якобчук («Волинь24»)
Передрук заборонено.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні